2777
2789
عنوان

دعوا در مدرسه

751 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها توروخدا راهنمایی کنید داداشم مدرسه دعوا کرده صورتش زخمی شده چیکار کنم خیلی استرس دارم مامانم اینا خیلی لوس بارش اوردن خیلی بی دست و پا هست واقعا نمی دونم چرا خیلی نگرانم از واکنش مامانم نمیخوام برای داداشم بد تموم شه چیکار کنم از دستم کاری بر می اید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پاشید برید مدرسه ببینید کی بوده چرا اینکارو کرده پدر مادر اون بچه رو ام بگید بیان، نپرسیدی چرا دعوا کرده؟؟ 

کاربری نمیدونم چندم 😏 مامانِ یه هاپوی خوشگل 💕 تو زمینه ارایشی و زیبایی اگر سوالی داری میتونی ازم بپرسی 💖
منم دعوا کردم با ی دختره چهارشنبه و از مدرسه اخراج شدم :))) و سال آخرم هستم 

چرا 

در حد کتکاری

لطفا وقتی میخواین سوار ماشین بشین چند تا ضربه ب کاپوت ماشینتون بزنین چون ممکنه یه گربه برای گرم شدنش پناه برده باشه اونجا 💚  ⛴🏙

مدرسه دولتیه؟

مدارس پسرونه دولتی افتضاحن‌ بیشترشون‌ پسر داداشم

‌ از کلاس اول دولتی میخونه تا الان که کلاس نهمه‌ یه بار ندیدم همه ی بدنش سالم باشه دندونش یا شکسته یا کتک و..

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
نمطشه شکایت کنه؟

نمی دونم فکر نمیکنم کار به اونجا بکشه داداش مو خیلی لوس کردم و بعد تازگی از کارشون پشیمونن ولی داداش خیلی بی دست و پا خیلی نگران و ناراحاتم چیکار کنم من