2777
2789
عنوان

پریود نامنظم

411 بازدید | 16 پست

دوستان چیکار کنم منظم بشه .من ماه در میون پریود میشم .اونم خیلی دردناک. چون متاهلم هستم تا که عقب میوفته توهم حاملگی میزنم اعصابم خورد میشه .شش ماهی هست ورزش شروع کردم سه ماه منظم شد ولی دوباره برگشت به حالت قبل .۲۰ سالمه و از کلاس ششم پریود میشم 

اگه گفتن لایک کن

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم اینجوری بودم 

کلی دکتر رفتم احتمال تنبلی تخمدان دادن که نداشتم 

یه سری دکتر بهم قرص سیپروترون کامپاند داد 

تا وقتی مصرف میکردم خوب 

قطع که کردم بدتر شدم 

باز دکتر رفتم گفت سیستم بدنت اینه

یه مدت قرص پروژسترون هم مصرف کردم 

بازم اوکی نشد 

دیگه کلا بیخیالش شدم

الانم یه مدت خوبه سر موقعه 

یه مدت دوباره خراب میشه 

مخصوصا اگه برم مسافرت

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
فک کنم کیست باشه

نمیدونم نرفتم .آخه من از زمانی که یادم میاد و موقع کنکور ماه در میون میشدم .با خودم گفتم وقتی همین ماه درمیون منظمه لازم نیست برم دکتر .ولی الان همونم بهم ریخته

منم اینجوری بودم  کلی دکتر رفتم احتمال تنبلی تخمدان دادن که نداشتم  یه سری دکتر بهم قرص ...

همین که  بی بی چک میزنم و خیالم راحت میشه  باورت نمیشه حداکثرش تا فرداش پریود میشم

همین که  بی بی چک میزنم و خیالم راحت میشه  باورت نمیشه حداکثرش تا فرداش پریود میشم

دقیقا منم مثه خودتم😑

یدفعه تا شیش ماه هرکاری میکردم نمی‌شدم 

شاید هزارتا بی بی چک زدم😂😂

خیلی بده لعنتی 

همین که  بی بی چک میزنم و خیالم راحت میشه  باورت نمیشه حداکثرش تا فرداش پریود میشم

عزیزم 

شاید استرس اینکه باردار نباشی هم نمیذاره پریود بشی 

یه روش مطمئن برو که هر بار استرس نداشته باشی 

سلام منم پریود نامنظم دارم ۷و۸روز دیر یا زود میشم 

متاهلم قصد بارداری هم ندارم چیکار کنم نگران کننده است یاطبیعه

الانم تقریبا نزدیکای ۴ سال میشه که پریود میشم طبیعه یان؟

از۱۳ سالگی پریود شدم الانم ۱۷ سالمه

عزیزم  شاید استرس اینکه باردار نباشی هم نمیذاره پریود بشی  یه روش مطمئن برو که هر بار اس ...

شایدم...آخه تو دوران عقدم خیلی استرس دارم😅با وجود اینکه همه نکاتی رو رعایت میکنیم ولی خب استرس میگیرم

سلام منم پریود نامنظم دارم ۷و۸روز دیر یا زود میشم  متاهلم قصد بارداری هم ندارم چیکار کنم نگران ...

اگه هر دفعه ۷یا۸ روز عقب میوفته اشکال نداره .بشین سیکل قاعدگیت رو بشمار شاید ۳۵ روزه است برای همون تاریخش عوض میشه