2777
2789
عنوان

تولد

40 بازدید | 15 پست

مردم همه شوهراشون و دوس پسراشون براشون تولد میگیرن و سوپرایزشون میکنن 

اونوقت من میخام خودم واسه خودم تولد بگیرم که مثلا خودمو دلداری بدم که نه دوس پسری دارم نه خواستگاری که ازدواج کنم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ازدواج کردیم چه تاجی رو سرمون گذاشتیم قبل ازدواجم حداقل خانوادم برام تولد میگرفتن از وقتی ازدواج ...

حق تا ابد

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

حالا من از تولد متنفرم 

اصلا دوس ندارم کسی برام تولد بگیر هر سال دوست پسرم برام میگیره الکی خوشحال میشم :/ امسال هم ک شده نامزدم از الان داره برنامه ریزی میکنه برا کادو تولدم ک دو ماه دیگس ! 

واقعا هیچ حسی ب جشن تولد ندارم

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
ما ازدواج کردیم چه تاجی رو سرمون گذاشتیم قبل ازدواجم حداقل خانوادم برام تولد میگرفتن از وقتی ازدواج ...

من خانوادم برام میگیرن و ی سری از دوستام ولی اونی ک دوسش داری و دوست داره برات بگیره فرق میکنه 

چند وقته ازدواج کردی؟؟؟

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
دوس پسرو میتونی خواستگار ب زمان احتیاج داری برو تو اجتماع 

هیچکدوم و نتونستم

قیافم خوبه 

خانوادم خوبن 

ظاهرم خوبه 

دانشگاه رفتم درس خوندم

سرکار میرم 

کلی ام دوست و آشنا و فامیل داریم ولی خبری نیست 

خانوادم تو چشمن تو فامیل ولی هیچ خبری نشده 

حالا من از تولد متنفرم  اصلا دوس ندارم کسی برام تولد بگیر هر سال دوست پسرم برام میگیره الکی خو ...

شما نداری 

ولی من ک‌دوس دارم

شما نداری  ولی من ک‌دوس دارم

دیگه از دوست پسر و عشق و رفیقی نداری باید بخای خانوادت برات بگیرن عزیزم 😻با خانواده لذتش بیشتره

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
دیگه از دوست پسر و عشق و رفیقی نداری باید بخای خانوادت برات بگیرن عزیزم 😻با خانواده لذتش بیشتره

اونا میگیرن 

هر سال 

ولی آدم دلش میخاد یکی باشه تو زندگیش که دوسش داشته باشه و اینکارارو براش بکنه

اونا میگیرن  هر سال  ولی آدم دلش میخاد یکی باشه تو زندگیش که دوسش داشته باشه و اینکارارو ...

درسته . ایشالا ب زودی تجربش میکنی