2777
2789
عنوان

امتحان icdl

913 بازدید | 6 پست

سلام دوستانی ک جدیدا ازمون دادن یا اطلاعات دارن میشه توضیح بدن.من ازمون تئوری قبول شدم حالا گفتن عملی دو مرحله داره یکی مقدماتی یکی پیشرفته .تو مقدماتی یعنی چیارو میپرسن و اینکه سخته کلا عملی یا نه؟حس میکنم استرسم میگیره یکی بالا سرم باشه

عزیزم من تازه می‌خوام شروع کنم icdl یاد بگیرم، اطلاعاتی ندارم.این امتحانی که می‌گی آموزشگاه ها واس خودشون برگزار میکنن یا یه چیز بین‌المللیه(مثل آیلتس مثلا)؟

بعد اینکه حتما باید کلاس ثبت نام کنی یاد بگیری بعد امتحان بدی واسه مدرک؟چون من می‌خوام خودم یاد بگیرم کلاس نمی‌خوام برم:(

عزیزم من تازه می‌خوام شروع کنم icdl یاد بگیرم، اطلاعاتی ندارم.این امتحانی که می‌گی آموزشگاه ها واس خ ...

منم همینطور دلم میخواد دوره آنلاین از مکتب خونه بگذرونم بعد یه جا آزمون بدم برای مدرک 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من تازه می‌خوام شروع کنم icdl یاد بگیرم، اطلاعاتی ندارم.این امتحانی که می‌گی آموزشگاه ها واس خ ...

این ی مدرک از طرف فنی حرفه ای بهت میدن و ینی معتبره.ازموشگاه فقط بهت اموزش میده . من ی اموزشگاه بیخود رفتم ک هیچی یادم نداد بعد خودم نشستم از تو نت یاد گرفتم .نمیدونم حتما باید بری اموزشگاه یا نه اگ بشه ک نری خیلی خوبه.من چون رفتم اموزشگاه خودشون اسممو برا فنی حرفای ای ارسال کردن از دادم