2777
2789
عنوان

کسی تا حالا خورش انار درست کرده؟

296 بازدید | 4 پست

میشه توضیح بدین؟ خوب میشه؟ انارا آب میندازن یا سالم می مونن؟

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

ما شمالیها درست میکنیم خوشمزه میشه

سیب زمینی ریز میکنیم سرخ میکنیم

بادمجون ریز میکنیم سرخ میکنیم 

سیر و پیاز سرخ میکنیم داخلش نصف انار ملس ترش؛ نصف شیرین(بستگی به ذائقه خودتون داره  که انار شیرین یا ترش استفاده کنید)

می‌ریزیم میزاریم جا بیفته و آب بندازه 

سر آخر سیب زمینی و بادمجون سرخ شده رو اضافه و مخلوط میکنیم و نمک فلفل زردچوبه میزنیم چند دقیقه میزاریم. 

با برنج میخوریم 

داخل اینترنتم دستور های مختلف داره میتونی استفاده کنی

ما شمالیها درست میکنیم خوشمزه میشه سیب زمینی ریز میکنیم سرخ میکنیم بادمجون ریز میکنیم سرخ میکنی ...

ممنون عزیزم..آب نمی ریزید؟ انارا آبشون رو از دست میدن؟

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما آب نمیریزیم چون خودش آب می نداره با شعله کم  بعد از غذا هم حتما همه باید آب ولرم یک لیو ...

مممنونم عزیزم