2777
2789
عنوان

برق گرفتگی

698 بازدید | 9 پست
دیشب ابگرمکن برقیمون اتصالی کرده بود.دو بار برق گرفنم
.
کل اب خونهبرق داشت.اگه دمپایی پام نبود مرده بودم.
از صبح تو این فکرم که اگه مرده بودم چی به سر پسرم میومد
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جون یه صدقه بنداز این فکرا هم نکن حالا که خطر گذشته
چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
ممنون دوستان خیلی وحشتناک بود
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
ممنون سایه جان
خدا نکنه اللهی همیشه سایه ت بالا س بچت باشه
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
عزیزم ان شالله که همیشه سالم باشید و سایتون بالاسر خونوادتون.ولی خیلی مواظب باش.ما سه ماه پیش فاتحه یکی از فامیلای شوهرم بودیم.دور از جون شما.خانمه رو برق گرفته بود با آبگرمکن برقی.کل آب خونه برق داشته.دوتا بچه یک سال و چهار سال ازش به جا مونده.خیلی خطرناکه.تورابه خدا مواظب باش
اللهم عجل لولیک الفرج