سلام بچه ها
دختر من حدود دوازده سالشه
از پنج شش سالگی زبان انگلیسی رو شروع کرد جوری که الان خدا رو شکر کاملا راه افتاده معلمش میگه رمان های انگلیسی بخونه و موسیقی انگلیسی گوش کنه ،همین گوش کردن باعث شد پارسال با گروه بی تی اس
آشنا بشه این گروه به چند زبان میخونن ،کره ای و انگلیسی و …!دخترم به شدت بهشون علاقمند شد ،من متوجه شدم پیام های موزیک های این گروه خوب و مفید هستند مثلا امید داشتن ،انگیزه داشتن،دوست داشتن خود و…!چند روز پیش دخترم یک کتاب خرید درباره سرگذشت خواننده هاش که میگه جالبه همشون تحصیل کرده هستند !خلاصه خیلی علاقمند شده روزی حدودا یک ساعتش با گوش دادن به موزیک های اینا میگذره😑وقتی این همه علاقه رو دیدم سرچ کردم دیدم خیلی والدین ناراحتن و یا چیزهای بد هم شنیدم 😑خیلی نگران شدم حتی با مشاور صحبت کردم که بهم گفت سعی کن این علاقه رو در جهت اهداف دخترت سمت و سو بدی ،پیشرفت زبان و علاقمندی به درس و … میگفت هیچ وقت جلوش بدی نگو یا نگو حق نداری گوش بدی و …به جاش همراهش باش ! و به نظرش احترام بگذار …
این کار رو میکنم اما باز هم نگرانم میترسم آثاری داشته باشه که من در جریانش نباشم ،مانع درس و پیشرفت این بچه بشه ، یا حواسش پرت بشه 😑دیروز میگفت معلم اجازه داده زبان سوم شروع کنم میخوام کره ای یاد بگیرم!
میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید
چجوری برخورد کنم باهاش؟