2777
2789
عنوان

بینی

41 بازدید | 11 پست

سلام الان یک سالو سه ماهه ک عمبل کردم هنوز بینیم کلی ورم غضروفی داره ازینور اونورش دراورده و یک پره اش هم بزرگ تره ازون یکی

ژل کورتون بینی بعد عملم زدم  این بار سومه

اما هربار ک تزریق میکنه دریغ از یک ذره تغییر

سوالم اینه بعد زدن ژل کورتون چند روز طول میکشه ورمش بره یا اصلا همون لحظه باید بره؟؟

بعدش باید ماساژش داد تا قشنگ جذب بشه و حالت بگیره یا نه؟

خسته شدم

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منن یکساله عمل کردم سوراخام یکیش بالاتره دوس دارم برم کورتون بزنم یکی دوستام زده انگار دوباره دماغش ...

مال منم یکیش بالاتره یکی پایین تره

عکسشو میدی ؟؟

مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
منن یکساله عمل کردم سوراخام یکیش بالاتره دوس دارم برم کورتون بزنم یکی دوستام زده انگار دوباره دماغش ...

پیش خود دکترش ژل زده ؟اخه مال منو هرچی میزنه انگار اب زده اصلاااااا تغییر نمیکنه😞

پیش خود دکترش ژل زده ؟اخه مال منو هرچی میزنه انگار اب زده اصلاااااا تغییر نمیکنه😞

اره گفت پیش خود دکترش..ازمن یکیشم یه ذره بالاتر نوکشم ورم داره از کورتون بدم میومد ولی ازوقتی دوستم دیدم خیلیییی خوشم اومده.کورتون ضررنداره

اره گفت پیش خود دکترش..ازمن یکیشم یه ذره بالاتر نوکشم ورم داره از کورتون بدم میومد ولی ازوقتی دوستم ...

نمیشه فقط عکس بینیتو بزاری؟؟

من ک سه بار زدم هر چهارماه یکبار هییییچ تغییری نکرده

اره گفت پیش خود دکترش..ازمن یکیشم یه ذره بالاتر نوکشم ورم داره از کورتون بدم میومد ولی ازوقتی دوستم ...

شما کجا و پیش کی عمل کردین؟

ینی واقعا فقط از دکترم ممنونم که سوراخ بینی هام تقارنه بالا پایین و کوچیک یا بزرگ نیس دمت گرم دکتر خ ...

عررررررررررررر منم پیش دکتر ختمی عمل کردم خیلی خوب شدم واقعا دمش گرم

ینی واقعا فقط از دکترم ممنونم که سوراخ بینی هام تقارنه بالا پایین و کوچیک یا بزرگ نیس دمت گرم دکتر خ ...

عررررررررررررر منم پیش دکتر ختمی عمل کردم خیلی خوب شدم واقعا دمش گرم