2777
2789
عنوان

21 سالم شده ولی...😞

104 بازدید | 99 پست

هنوز اجازه بیرون رفتن تنهایی رو ندارم

سالی یبار و دوبار ک با دوستام میرم بیرون اونم باید مامانم باشه همرام 

چه گناهی کردم اخه ، پس آزادی من کجاست😔

با این سنم ن هنوز کارت ملی گرفتم ن گواهی نامه چرا چون هیچ کدوم وقتی ندارن بیان همرام 

ن نمیزارنم خودم برم💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تولدت مبارک عزیزم💕

دانشجویی؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

الهی

بعضی خانواده نمیدونم کی متوجه اشتباهاشون میشن

با اینکار باعث میشن دختر ضعیف بشه 

چی بگم😞

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

کارت ملی واقعا ۲ سال بعد از ثبت نان میاد؟

نه من ۱۵سالگی اقدام کردم الان ۴ماه دیگه ۲۰سالم میشه هنوز نیومده

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

عزیزم جلوشون‌ واسا من ۳۰سالمه بهت میگم این سنی که داری دیگه برنمیگرده حسرتشو میخوری بخدا حسرتشو میخوری عزیزم تو باید بری بیرون خوش بگذرونی زندگی کنی جلوشون واسا حقتو بگیر شده اعتصاب غذا کن ولی عمرتو تو خونه نسوزون 

دانشگاه میری؟ بگو میرم دانشگاه بعد بپیچون

واااا داری بهش پیچوندن یا میدی 

اسی گوش نده عضه نخور همه همین طوریم 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!