2777
2789
عنوان

سرفه

129 بازدید | 36 پست

سلام ....دخترم حدودا دو هفته پیش آنفولانزا گرفت ...با دارو تبش خوب شد اما سرفه هاش همچنان مونده ...چند روزه خیلی سرفه هاش شدید شده دوباره بردم دکتر دارو داد تاثیر نداشت .....کسی هست بچش اینطوری باشه....چه کارایی انجام دادین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا پسرای من۱ماه و دو هفته س که مریصن الانم سرفه ی شدید.۴بار پسر بزرگمو دکتر بردم ۳بار کوچیکه رو.ول ...

به خدا خسته شدم ....دیشب زنگ زدم فوق تخصص گوارش آنلاین گفته شاید معده باشه امپرازول بده ...دادم تاثیر نداشت ...از صبح زنگ میزنم فوق تخصص ریه جواب نمیده وقت بگیرم ...از وقتی میرن مدرسه من کلافه شدم همش مریضن

عزیرم سرفه هاش خیلی طولانیه من بعد این همه مدت بچه هام هنوزم سرفه دارن بابد تایمش بگذره

چه جوری سرفه هاشون؟؟ تک و توک یا پشت سر هم؟ شب شدید میشه؟ چه مدت سرفه دارن؟

به خدا خسته شدم ....دیشب زنگ زدم فوق تخصص گوارش آنلاین گفته شاید معده باشه امپرازول بده ...دادم تاثی ...

بیخیال شو‌اگرم دنبال دکتر ریه انلاینی دکتر میرزنده دل عالیه واسه بچه ها.تو اینستا و گوگل پیدا کن.من قبلا یبار مشاوره گرفتم

تورو سننه قربونت برم!!!!
[QUOTE=259376629]اویشن و انجیر دم بده.شربت باریج.به دانه...با اینا سرفه ی پسرم قطع شد البته بعد یک م ...

اره💔....سه بار بردم دکتر ولی داروها بی اثر بودن.دوره اش باید تموم شه.با اون دمنوشای گفتم بهشون بده....

خدایا شکرت💐🙏