2777
2789
عنوان

وای چشمم

92 بازدید | 10 پست

سلام من دو هفته پیش عروسیم بوده و لنز گذاشتم هفته گذشته هم عروسی پسر داییم بوده و باز هم لنز گذاشتم 

الان یه چند روزی میشه که چشم سمت چپم ورم کرده و درد خیلی زیادی توی قسمت چپ صورتم دارم از طرفی هم زیر اون ورم کلی چرک هست و من به علت شدت ورم نمیتونم حتی چشمم رو باز کنم 

خود چشم قرمز نشده ولی ورم زیر چشم به شدت قرمز هست چه کنم؟؟

کسی میدونه چه عارضه ای هست؟؟

مبارکه عزیزم ایشالا خوشبخت بشید

احتمالا عفونت کرده بخاطر لنز

حتما برو دکتر 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میدونین از چند نفر که پرسیدم گفتن عفونت لنز روی قرنیه چشم هست ولی من زیر چشمم عفونت داره

عاره منم شنیدم

ولی احتمالا آلودگی دیگه ای وارد چشم شده

شاید از لنز نباشه

من احتمال میدم گلمژه باشه که بری دکتر درمانش راحته بهت اموزش میده تو خونه درست میشه چند روزه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
عاره منم شنیدم ولی احتمالا آلودگی دیگه ای وارد چشم شده شاید از لنز نباشه من احتمال میدم گلمژه باش ...

نه گل مژه نیس تاحالا سابقه گل مژه داشتم با گذر زمان هم خوب شده 

گل مژه به صورت یه نقطه متورم هست ولی من کل ناحیه زیر چشمم رو فرا گرفته 

نه گل مژه نیس تاحالا سابقه گل مژه داشتم با گذر زمان هم خوب شده  گل مژه به صورت یه نقطه متورم ه ...

نه عزیز گلمژه انواع مختلف داره

ولی حتما ی سر برو دکتر

چشم خیلی حساسه