2777
2789
عنوان

دزدی

122 بازدید | 14 پست

بچه ها ما یه گروه قرآنی داریم بعدش ساعت ۵ صبح یه خانم عکس بچه شو گذاشته بود قسم میخورد بچه اش آسم داره پول آمپولاش ۲۰۰ تومن میشه بعدش گفت ۵۰ تومن دارم ۱۵۰ تومن لازم دارم دونفر کمک کردن یکی ۱۰۰ تومن واریز کرد منم ۶۰ تومن واریز کردم  بعدخودش قسم میخورد به جدش که تا ظهر برمیگردونه وتا الان برنگردونده اصلا معلوم نیست چی شد حتی پیامم جواب نمیده به نظرتون چطوری میتونم ازش پس بگیرم میشه 

ول کن فک کن صدقه دادی لابد جور نشده روش نمیشه بگه

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

بنظرت اون پس میده؟؟؟ پولی که از جیبت دادی رفته دیگه سراغش نگیر

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما تو گروه قرانی بودی و در حکم صدقه دادین اون دیگه خودش باید تاوانشو بده اکه دروغ گفته

شصت تومنم جیز زیادی نیس یا بهت میده بلاخره یا اگه نداد بسپار ب خدا برای صدقه

نمیدونم شرایط مالیت چجوری ولی اینکه فکر میکنی سرت کلاه گذاشته واقعا حق داری

ولی من بودم میذاشتم پای صدقه سلامتی خودم و عزیزام

نفرینم نکن عیب نداره ۶۰ تومن پولی نیست

دلت دریا کن تا خدا بهت کشی بده خواهر عزیزم💝💝💝💝💝

یبار یکی ازم پول گرفت واسه تعمیر شوفاژ تو زمستون

بعد فهمیدم گربه خریده :/ خدا لعنتش کنه

چقد دوسنبال دوستای قدیمی مون نی گشت بهشون بگه 💩ی شده

فک کن کلی هم فیس میومد که من روانشناسم مطب دکتر روانپزشک کار می کنم. 

مردم می رفتن به این از افسردگیشون می گفتن این تایید می کرد افسرده ان :///

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

آخه چرا ب این آدما اعتماد میکنید 

من رل سابقم همش قسم جون مادرشو میخورد ب جان مادرم خودمو نکشم از سگ کمترم پس فردا صحیح سالمو شادو شاداب دوباره میومد حرف میزد😐قسما همه بادهواس تو مجازی باو مثل سریالا

نمیدونما شاید واقعا نیاز داشته و هنوز پولش جور نشده خجالت میکشه جواب بده 

ولی بعضیا واقعا پرو هستن دوست من چندین ماهه ۲ میلیون ازم گرفته اصلا بروش نمیاره میره لیزر میره باشگاه پریروز رفته موهاش کراتینه کرده ولی پول منو نمیده منم تا سر برج صبر میکنم اگه نداد بهش میگم لازم دارم پولمو برگردون

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

۶۰تومن پولی نیست اگرداشت ازشماقرض نمیکرد  احتمالا نداشته جواب نداده شماهم بی خیال ۶۰بشو اینقدرمردم توداروخونه نسخه بقیه روحساب میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۶۰تومن پولی نیست اگرداشت ازشماقرض نمیکرد  احتمالا نداشته جواب نداده شماهم بی خیال ۶۰بشو اینقدرم ...

میدونی ۶۰ تومن برام ارزش نداره ولی پول شوهرم بود بهش اعتماد کرد گفتم برمیکردونه البته شوهرم دست به خیره چیزی نمیگه ولی برام درس عبرت شد به کسی اعتماد نکنم فقط خواستن بسنجمش ببینم اینا دورغ میگن یا راست وگرنه فدای یه تا موی بچه ام من خودم بیشتر ازینا صدقه میدم

میدونی ۶۰ تومن برام ارزش نداره ولی پول شوهرم بود بهش اعتماد کرد گفتم برمیکردونه البته شوهرم دست به خ ...

اگرپولی نیست پس ناراحت پس دادنشم نباش قضاوتم نکن یه خانم همینجاتایپک زدفلان کاربرکلاهبرداره پول گرفته داروبفرسته  جواب نمیده  چندساعت بعداون کاربراومدگفت هوادارانی بودخوابیدم اسکرین شات گذاشت که به اون خانم گفته بودهوابارونیه میخوای پولتوبدم پست نمیرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖