2777
2789
عنوان

یعنی حامله ام؟؟؟؟

34 بازدید | 10 پست

من یک هفته بعد پریودم نزدیکی داشتم ماه قبل جلوگیری نکردم دوتا ال دی بعدش خوردم دوتا فرداش چندروز بعدش ۴ روز خونریزی داشتم الانم ده روز از تاریخ پریودم میگذره هنوز نشدم سینه هام میخاره نسبت به بو و بعضی چیزا حساس شدم بنظرتون باردارم؟؟؟ 

نشدی فقط گند زدی به هورمونات همین یا قرص نخور یا درست بخور 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه همیشه طبیعی جلوگیری میکردم چجوری باید قرص رو بخورم؟؟ 

قرص باید یه بسته کامل بخوری .از روز پنج پریودی 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

یعنی کسی که بخاد با قرص جلوگیری کنه باید هرشب قرص بخوره؟

بله

مگه علم غیب داریم ما بی بی بزن خب

خانومای نی نی سایت از هر دکتری دکتر ترن بدون آزمایش با حس وحال طرف تشخیص میدن . از هر مشاوری هم مشاور ترن.ر 🤣چه توقعیه آخه.تو این ۱۰ روز یه بی بی خرج خودش میکرد بهتر از تایپیک زدن بود 

خانومای نی نی سایت از هر دکتری دکتر ترن بدون آزمایش با حس وحال طرف تشخیص میدن . از هر مشاوری هم مشاو ...

عزیزم بجای اینکه خورده بگیری و قضاوت کنی ببین چ ساعتی تاپیک زدم اگر مرحم نیستی نمک روی زخم هم نباش