2777
2789

ووییی من عاشق بچم بدش ب من🥺😂

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی دور از شوخی شاید دلش درد میکنه دلشو ماساژ بده و یه چیز گیاهی بهش بده ما میگیم هیلیله بخوره بخوابه

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

شربت واسه چی😐😐😐😐😐😐😐😐

برا دندونشه دیگه

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔

شاید توی طول روز انقدر خوابیده ک الان خوابش نمیبره

بعد حمامم بچه ها ازش بگذرن بی تابی میکنن هی

بچه خودم ۱۲ ماهشه هی شبی بی تابی میکرد اذیت نمیفهمید اصلا چکار میکنه تا بردم حمام اروم شد گرفت ی سره خوابید

دیفن هیدرامین بده بعدم اگر خیلی اذیتی با ماشین برید دور دور وقتی خوابید بیاریدش خونه

دیفن هیدرامین کلی ضرر داره برا بچه ۸ ماهه بعد شما میگین سر خود دیفن بده بخوره؟ 

شاید ضررش امروز مشخص نشه ولی فردا حتتتما !

آشنای عزیز  تو رو به حضرت زهرا (س)اکانتم رو چک‌نکن من از غم هایی به اینجا پناه اوردم که تو ازشون خبر نداری😭بذار راحت باشم😭 بمیرم برای دلِ هزار تیکه ام 💔
دیفن هیدرامین کلی ضرر داره برا بچه ۸ ماهه بعد شما میگین سر خود دیفن بده بخوره؟  شاید ضررش امرو ...

نه هر سری که 

یه دفعه اشکال نداره یه ذره بچه سرما می خوره دکترا سریع تجویز می کنن

اخه از صبح تا الان کلافم کرده فقط گریه میکنه  ببا نخواستیم دندونو 🥴

منم الان بیدارم بخاطر بچم

مادریم دیگه

سیتریزینم تو حلقش نکردم چون برا بچه خیلی بده بخدا خیلی