2777
2789

بعدش دوساعته دارم میگردم ببینم ویبره از کجاس

گفتم لابد شوهرم گوشی قایم کرده تو کمدی جایی 

🤣🤣🤣بعدش 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبقه پایین خونه مادرم اینام بعدشخواهرم اتاقش دقیقا بالای اتاق مائه 

وقتی سکوته راحت میشه صدای همه چیزو شنید 

خلاصه بعد کلی تلاش من و تهمت های ک تو ذهنم به شوهر بدبختم زدم 

فهمیدم خواهرم روی زمین خوابیده و گوشیش ویبرس

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
وقتی میخندی ینی چیز خاصی نبوده

اره

مثل من دیدی از طبقه بالاست ؟؟؟.  چون خونه ما شبا صدای ویبره موبایل طبقه بالا میاد

اره🤣🤣🤣

خداییش ساعت سه شب منتظری ملت خب خب کنن بگو همون اول دیگه 

گفتم دیگه 

من طبقه پایین خونه مادرم اینام بعدشخواهرم اتاقش دقیقا بالای اتاق مائه  وقتی سکوته راحت میشه صد ...

این اتفاق واسه منم افتاد خیلی بده 😂 

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.