2777
2789
عنوان

تنگی دهانه ی رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 13860 بازدید | 41 پست

عزیزم خداروشکر مشکلت پیدا شد امید به خدا بزودی باردارمیشی شدی تگم کن. درومورد افزایش،شیرمادرهم کمکت کنم داری بچه شیرمیدی 💕

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم خداروشکر مشکلت پیدا شد امید به خدا بزودی باردارمیشی شدی تگم کن. درومورد افزایش،شیرمادرهم کمکت ...

عزیزم سلام چقدر جالب من دو سال پیش تاپیک زدم شما بودی الانم به یادم بودی مرسی از این لطفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکبار ای یو ای شدم موقع ای که میله داخل رحم میکردن دکار گفت دهانه رحمت خیلی تنگه پریودیام بشدتت دردناکه موقعای که خوابم اصلا خون نمیاد ولی ایستادم خونریزی دارم ولی از چندتا دکتر مرسیدم علت ناباروری اینم هست گفتن نه پنج سال بدون علت بارددر نمیشم 

منم یکبار ای یو ای شدم موقع ای که میله داخل رحم میکردن دکار گفت دهانه رحمت خیلی تنگه پریودیام بشدتت ...

نه میتونه باعث ناباروری بشه من خیلی تحقیق کردم شما هم تحقیق کن حتی چنتا مقاله توی سایت مام هست.منم ای یو ای کردم وقتی پاشدم کامل پاهام خیس شد همه اش ریخت بیرون دکتر گفت اصلا نتونستن داخل تخلیه کنن من چون رحمم رو به عقبه این عامل بارداری رد سخت‌تر میکرده

عزیزم سلام چقدر جالب من دو سال پیش تاپیک زدم شما بودی الانم به یادم بودی مرسی از این لطفت

خخخخ من موندم تو باردار بشی بعد دست از سرت بردارم اما از شوخی گذشته آن شالله دیگه نزدیکه مامان شونت فقط تگم کن 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

عزیزم شمابرای تنگی دهانه رحمت چیکارکردی؟

من دوتا ای یوای داشتم جفتش دردناک

عکس رنگی انداختم دوبار این بار گفتن دهانه رحم تنگ و مایل به راست

انتقال جنین ای وی افمم افتضاح بود از درد همون موقع گفتن دهانه رو باز کردند

بعد باز عکس رنگی انداختم بعد ای وی اف منفیم 

حالا دکتر تو مطب گف باز کردیم دوباره

این ماه باید دهانه رحمم چک بشه گفت موندم چ کنم

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
عزیزم شمابرای تنگی دهانه رحمت چیکارکردی؟ من دوتا ای یوای داشتم جفتش دردناک عکس رنگی انداختم دوبار ...

سلام عزیزم من دکتر تو مطب واسم باز کرد اتفاقا این ماه پریودم بدون لک بینی با خونریزی شروع شد و ۳ روز کامل بود و بقیه اش سبک بود ولی ماه های قبل با لک بینی شروع می‌شد من قبلا هم بعد رابطه هر وقت بلند میشدم همه منی می‌ریخت بیرون ولی الان خیلی کم میاد بیرون  

عزیزم شمابرای تنگی دهانه رحمت چیکارکردی؟ من دوتا ای یوای داشتم جفتش دردناک عکس رنگی انداختم دوبار ...

الان که شما ای وی اف کردی حتما این ماه مامانی اصلا فکر و خیال بد نکن 

سلام عزیزم من دکتر تو مطب واسم باز کرد اتفاقا این ماه پریودم بدون لک بینی با خونریزی شروع شد و ۳ روز ...

منم تو مطب دکترم دوم پریود یه چی داخل برد یکم دردم اومد گفت اوکی ۲۵ابان این کارو کرد لتروزول ودگزا داد وشیاف که امیدداشتم باردارم اماامروز پری اومد و بالکه باز شروع شد😢

هنوزم لکه

کامل پریود شم دوم باید برم سونو که طول دهانه رحمو اندازه بگیرن گفت اگه تنگ باشه هیستروسکاپی و لاپراسکوپی باید بکنم بعد انتقال جنین

واقعا از این راه خسته شدم😢😢😢

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
منم تو مطب دکترم دوم پریود یه چی داخل برد یکم دردم اومد گفت اوکی ۲۵ابان این کارو کرد لتروزول ودگزا د ...

منم خستم ۵ سال منتظرم اصلا سمت ای وی اف نرفتم گذاشتمش واسه مرحله ی آخر...هرکسی میبینه اولین سؤالش درباره ی باردادریه

[QUOTE=263721021]شما مشکلت چیه[/QUOTE

خیلی کم گفته بود تنبلی تخمدان 

من فردانوبت دکتر دارم دعاکن برام سونو دارم