2777
2789
عنوان

تنگی دهانه ی رحم

13853 بازدید | 41 پست

اصلا باورم نمیشه ۵ سال جسته گریخته در حال درمان ناباروری با تنبلی خفیف هستم با دارو فولیکول خوب داشتم عکس رنگی دادم لوله ها باز...با معاینه یه دکتر تشخیص دادن دهانه ی رحم به شدت تنگه و رحم رو به عقب که کار سخت میکنه...گفت تحمل کن واست بازش میکنم و بدون بی حسی باز کرد بماند که چه عذابی کشیدم...ممکنه این تنگی بیش از حد باعث نازایی شده باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر چی فکر میکنم ربطشو نمیفهمم دهانه رحم که بسته اس موقع پریودی یکم باز میشه بعدش هم تشکیل جنین اول تو لوله اس بعد از لوله وارد رحم میشه دهانه کجاشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ببخشید مگه تر.شح. خارج نمیشه یا خون

پریودیام همیشه خیلی دردناکه ترشح و خونه بخاطر حالت ایستاده و جاذبه خارج میشه ولی منی رو گفت وارد نمیشده  حتی وسیله ی معاینه اش راحت نرفت داخل 

[QUOTE=259358810]من هر چی فکر میکنم ربطشو نمیفهمم دهانه رحم که بسته اس موقع پریودی یکم باز میشه بعدش هم تشکیل جنین دهانه ی رحم انتهای لوله ی واژن هست یه سوراخ ریز که از اونحا خون پریود خارج میشه و منی باید وارد بشه واسه من اون سوراخ سرویکس به شدت تنگ بود