2777
2789

خیلی سخته

ب چی فکر میکنی؟

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم!  بر عکس همه تون قدیمی نیستم🤣. فعلا کل تایمم تو نی نی سایت میگذره چون نی نی دارم و همش خونه م🥴. دوس دارم تو تاپیک همه تون نظر بدم😂 و به همه کمک کنم.🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من وسواس فکری عملی باهم دارم خیلی هم شدیده 

وسواس به نحس و پاکی دارم تاپیک دیشبمو بخونی میبینی میخواستم خودکشی کنم و افکار خودکشی داشتم اگر خیلی شدیده نیاز به مراجعه به روانپزشک هست دلرو بگیری سطح اضطرابت کنترل بشه بعد تکنیک های مشاوره را پیش ببری بنظرم برو پیش یه روانشناس بهش بگو اوضاعت چجور اون میدونه ارجاعت بده یانه  ولی پشت گوش ننداز زندگی تلخ نکن به خودت

ببین من وسواس فکری عملی باهم دارم خیلی هم شدیده  وسواس به نحس و پاکی دارم تاپیک دیشبمو بخونی م ...

واقعا ك فقط خودم دارم اذيت ميشم

بعضيا انقد ك بيخيال زندگيشونو ميكنن ك ادم حسرت ميخوره

من با هر چيز كوچيكي بهم ميريزم

بذار تجزبه خودمو بگم بهت من پنج سال وسواس دارم هم فکری هم عملی بعد از چندماه از شروع وسواسم رفتم دکتر مغز اعصاب چون نمیدونستم باید برم پیش اعصاب و روان دارو داد ولی هیچ اثری نداشت چون وسواس باید باید باید روان درمانی داشته باشه بعدش رفتم پیش یه روانپزشک مرتیکه ارجاعم نداد باز به مشاور برای اینکه شاید بیشتر پیش خودش برم و نون اش اجر نشه عوضی دارو میداد وباهام حرف میزد یبار که تو اتاقش گریه افتادم بغلم کرد مرتیکه عاشغال هنوزم مورمورم میشه بهش فکر میکنم دفعه بعد رفتم پیش روانشناس یکسال مشاوره گرفتم ولی وسواسم بهبود پیدا نکرد چرا چون خودم خجالت میکشیدم بگم مریضم به مشاوره میترسیدم مسخره ام کنه خلاصه بعد یکسال گفتم و بعد از تست ارجاعم داد پیش روانپزشک درکنار مشاوره دارو مصرف کردم و واقعا نتیجه داد حالم خوب شد باورم نمیشد مثل ادم های عادی زندگی میکردم تا اینکه دارو زیر نظر دکتر قطع کردم و تمرین های مشاورهم پشت گوش انداختم دوباره همه چیز برگشت ایندفعه وحستناک تر برگشت یک هفته از زیر نظر دکتر دارو شروع کردم و دارم پیش میرم ایندفعه اگر به یاری خدا خوب شدم دیگه نه دارو قطع میکنم نه تمرین هامو چون وسواس زندکیمو ازم گرفت داغونم کرد و کل عمرمو به فنا داد حتی اگر داروها باعث شه ده سال کمتر عمر کنم می ارزه به اینکه با وسواس عمر کنم 

بذار تجزبه خودمو بگم بهت من پنج سال وسواس دارم هم فکری هم عملی بعد از چندماه از شروع وسواسم رفتم دکت ...

همه چیز برات نوشتم که راه منو تجربه نکنی دیگه همین فردا بگرد دنبال یه روانشناس خوب درمانتو شروع کن درمان بشو هست این مریضی لعنتی