2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

44 بازدید | 18 پست

خانما بیاین،،،

شوهرم ماهانه دو میلیون و پونصد بهم میده هم خرج خورد و خوراک هم خرج خودم حس میکنم در حقم بی انصافی میشه

مهمون بیاد،بخوام خریدی کنم،لباسی بخرم همین پوله

از اخلاق هاشم بخوام بگم به دیگران اگه ازش پول طلب کنند اهل قرض دادن هست،مهمونی میگیریم میگه سعی کنیم آبرومندانه باشه خونه ی اقوام دست خالی نمیریم،بیرون هم منو میبره برای شهربازی و چیزهای هیجان انگیزم خرج میکنه،ولی حس میکنم تو این دوره زمونه پول کمیه منم چون میخوام کم نیارم اگه ماهی خرید لباسی داشته باشم از خورد و خوراکمون میزنم

مرد خوش اخلاقیه اما اینکه مثلا میگم برام خرید کن همش میگه داری و احتیاجی نیست و یا از همون پول بخر

خسته شدم به خداا شوهرای شما چطورین؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو ماهی یک تومن به حساب خودت بزنه..خرج خونه رو خودش بدع..دوتومن چجوری میشع؟!یعنی گوشت ومرغ و...بااو ...

اره گلم خوراکی خونه و خرج خودم با همین پوله،میگه پونصد بهت میدم و خرج خونه با من که من قبول نکردم چون کمه پونصد

کلا خرید خونه رو بده به خودش اگر هم سرکار هست و در طول هفته وقت ندارم بازم خودت نرو بزار آخر هفته خودش بره خرید حتی یه کیلو سبزی هم نخر و بگو نمیتونم بدنم توان ندارن دیگه بعد دوماه خودش متوجه اشتباهش میشه وقتی ببینه همه چی گرون و واقعا با دوتومن نمیشه کاری کرد

اره گلم خوراکی خونه و خرج خودم با همین پوله،میگه پونصد بهت میدم و خرج خونه با من که من قبول نکردم چو ...

اشتباه نکن قبول کن بعد دوسه ماه کم کم زیادش کن چون میبینن با دو تومن نمیشه کاری کرد

کلا خرید خونه رو بده به خودش اگر هم سرکار هست و در طول هفته وقت ندارم بازم خودت نرو بزار آخر هفته خو ...

حق با توئه گلم ولی من این ماه هیچ خریدی نکردم چند تا مرغ خریدم فریزر و چند تا روغن شکر،الان این ماه بگم با تو،چون همه چی تقریبا خونمون هست گرونی حالیش نمیشه،به نظرت چیکار کنم؟