2777
2789
عنوان

کی بوی بد واژنم خوب میشه؟

338 بازدید | 18 پست

نواربهداشتی مشبک استفاده کردم دیر هم گلاب به روتون تعویض کردم و خیلی بی توجهی کردم بدجوووور فجیع واژنم دوروزه بوی بد گرفته طوریکه سرمو خم میکنم بوش‌میاد

یکمممم خارش و سوزش هم دارم 

امشب مترونیدازول و فلوکونازول خوردم

ممکنه بوی بدش رفع نشه خیلی استرس دارم😪

بیا ای دلبر و دلدارم حسین ،بیا برگردیم..‌.🥺🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قارچ گرفت، ۷۲ساعت دیگ یه فلوکنازول بخور.. پماد کلوتریمازولم بزن

سرویسم میری خودتو خشک کن لباس‌ زیر خیس نپوش با شوینده ام خودتو نشور بیشتر با اب گرم بشور لبتس زیرتم روزی ۲بار عوض کن

قارچ گرفت، ۷۲ساعت دیگ یه فلوکنازول بخور.. پماد کلوتریمازولم بزن سرویسم میری خودتو خشک کن لباس‌ زیر ...

پمادو کجا بزنم؟ اخه سریع در میاد از توم

جرئتم نمیکنم اپلیکاتورو خیلی بکنم توم دردم میاد فوقش دوسانت میره توم

عزیزم مترانیدازول بخور یه صبح یه شب 

پماد کلیترومازول فکر کنم بگیر با اپیلاکتور استفاده کن یک هفته هرشب موقع خواب بزار تا شیش روز خوب خوب میشی 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
عزیزم مترانیدازول بخور یه صبح یه شب  پماد کلیترومازول فکر کنم بگیر با اپیلاکتور استفاده کن یک ...

خب من اپلیکاتورو نمیتونم بکنم اونجا

خیلی دردم میاد و میترسم

روشش چطوریه؟

خب من اپلیکاتورو نمیتونم بکنم اونجا خیلی دردم میاد و میترسم روشش چطوریه؟

اصلا درد نداره منم مثل شما شدم استفاده کردم اینارو سه روزه دوره شیش روزم تموم شد خوب شدم  اگه تونستی شیاف شو بگیر نتونستی همون پماد با اپلیکاتور بزن دیه چاره نیست 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
مترونیدازول ۳۰ عدد هر ۱۲ ساعت با همسر
آزیتر مایسین ۲۵۰ ۶ عدد هر روز
شیاف کلوتریمازول تا ۷ شب
امپول سفتر یاکسون ۲۵۰ دو روز با همسر
۱۴:۲۰

اینو ماما بهم گفت آمپول نزدم

شیاف داروخونه نداشت مجبور شدم پمادشو بگیرم اون دوتارو هم میخوردم یک هفته ای خوب شدم