2777
2789
به بچه فلوکستین میدی؟ دکترش گفته؟

بله، مگه دلروی خوبی نیست؟؟ بی قرار هیجاناتش زیاد، پرخاشگر، افکار منفی داره، همش میگه ذهنم میگه کارهای بد کن، بهش داده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله، مگه دلروی خوبی نیست؟؟ بی قرار هیجاناتش زیاد، پرخاشگر، افکار منفی داره، همش میگه ذهنم میگه کارها ...

بیش فعالی داره؟ داروی خوبی که هست ولی با مشورت با خود پزشکش بهش بدین. دوز داروی اعصاب رو کم و زیاد نکنین

بیش فعالی داره؟ داروی خوبی که هست ولی با مشورت با خود پزشکش بهش بدین. دوز داروی اعصاب رو کم و زیاد ن ...

بله عزیزم گفته بیش فعال اما اصلا شیطون نیست فقط میگه فکرم مثل هیولاست، بعضی وقتها رفتارهای عجیبی میکنه نمیدونم چطور شرلیطش

بله، مگه دلروی خوبی نیست؟؟ بی قرار هیجاناتش زیاد، پرخاشگر، افکار منفی داره، همش میگه ذهنم میگه کارها ...

عزیزم توروخدا بچه شما خوب شده اخه دکتر به پسر منم ریس داده خیلی هیجانی میشه هرچیزی تو دستش پرت میکنه 

همسرم شاه من است