2777
2789
عنوان

خونم سوسک داره

710 بازدید | 23 پست

دوستان من ۲۰ روزه عروسی کردم خونخ ای ک هستیم پر سوسکه هرچی سم میزنم بی فایدس زندگیمون شده جهنم 

اگ راه حلی دارین بگین

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

خمیر سوسک کش امحا معجزه میکنه 

ارزونم هست و بی خطر

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم اسید پاشی کن اسید از اسم قوی تره شاید قدیمیه خونه ات 

اسید از کجا بیارم عزیزم 

روح وروانم بهم ربخته شوهرمم طلبکارمه

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
خمیر سوسک کش احما بگیر همه جابذار ازش نیست میشن سوسکا

چ جوریه ؟؟ 

اسید از کجا بیارم عزیزم  روح وروانم بهم ربخته شوهرمم طلبکارمه

گلم شما همین خمیر امحا رو امتحان کن، بعدم باید بفهمی از کجا میان،از لوله ها میان یا جایی لونه دارن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
وای چه وحشتناک حتی فکرشم اعصاب خورد کنه همه درزا مثل زیر درا دریچه کولر فنها رو بپوشون داخل چا ...

همه جا رو ی هفته مثی سگ شستم قبل وسایل اوردن مستاجر قبلیا مثی گوه زندگی کردن 

خونه قبلیمون سوسک داشت حشره کش مخصوص سوسک یاهمون سوسکش گرفتم کابینتا راکامل خالی کردم با کمد دیواریها داخل کابینتها زیرشون تمام درزا لولا ولایه های کابنتها حشره کش زدم سوسکا همون لحظه میرختن بیرون همشون مردن همون یبار استفاده 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .