2777
2789
عنوان

عفونت شدید کلیه😔

2515 بازدید | 11 پست

سلام خانومای محترم.من حدودیکسال قبل ازدواجم مداااام پهلوی راستم درد میکرد و میزد به پام کلی چکاپ و سونو دادم و متخصص رفتم آخرم گفتن ممکنه دیسک کمر باشه با اینکه اونموقع ۱۹سالم بود.بعدش که ازدواج کردم عذرمیخوام ادرارم بوی خیلی بدی میداد و تا حامله شدم سوزش ادرار وحشتناک گرفتم در حد آرزوی مرگ.کلی دکتر رفتم کلی آزمایش دادم تا بالاخره معلوم شد عفونت خیلیییی شدید دارن کلیه هام.چند ماه پیش بستری شدم ولی بازم خوب نشدم .بعدش باز تاوانکس مصرف کردم بازم خوب نشدم و همچنان درد و سوزش دارم.آزمایش کشت ادرار هم که میدم منفیه ولی آزمایش معمولی ادرار مثبته.دکتر گفت ممکنه میکروب وارد کلیه ات شده باشه!شوهرم سالمه،بهداشت جسمی و جنسیو کاملا رعایت میکنم ولی بازم خوب نشدم😔خیلی خستم لطفا اگه راهکاری یا دکتر خوبی سراغ دارین دزیغ نکنین ممنونم.

یک مادر جوان،صاحب اشتباهات و تجربیات،سرشار از عشق به زندگی🌱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم کمرم درد میاد میزنه ب پاهام  مخصوصا پهلوهام  امکان داره کلیه باشه؟

ممکنه عزیزم یه ازمایش ادرار بده

اگه كشتن منفيه پس محيط واژينال شايد عفونيه پمادكلوتريمازول استفاده كن هميشه باسركه خودتوشستشوبده وهر ...

اخه هنوز کلیه درد دارم.حتما این هفته دکتر زنان هم میرم برای چک.

اخه هنوز کلیه درد دارم.حتما این هفته دکتر زنان هم میرم برای چک.

دیگه گفتم برم پاپ اسمیر ببینم عفونتی چیزی دارم شاید میزنه ب کمرم 

بخدا از درد خسته شدم دیگه 

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن
دیگه گفتم برم پاپ اسمیر ببینم عفونتی چیزی دارم شاید میزنه ب کمرم  بخدا از درد خسته شدم دیگه&nb ...

من که هر روز مسکن میخورم تو سن ۲۲سالگی داغونم بخدا.بعد زایمانم بیچاره شدم از استخوون درد. نشستن و پاشدنم سختمه

من عفونت کلیه داشتم که چند ساله درمان نمی‌شدم مثل نقل و نبات آنتی بیوتیک می‌خوردم خوشبختانه با درمان خوب آقای دکتر کاظمی که متخصص طب سنتی هستن سلامتی کلیه هام رو بدست آوردم

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶ شماره مشاوره با دکتر کاظمی

من عفونت کلیه داشتم که چند ساله درمان نمی‌شدم مثل نقل و نبات آنتی بیوتیک می‌خوردم خوشبختانه با درمان خوب آقای دکتر کاظمی که متخصص طب سنتی هستن سلامتی کلیه هام رو بدست آوردم

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶ شماره مشاوره با دکتر کاظمی