2777
2789
عنوان

کیست اندومتریوز

60 بازدید | 13 پست

من تو باردارییم رشد کرد شد هشت سانت وقت  زایمان دکتر نمونه برداشت   فرستاد پاتولوژی نمونه رو تایید شد آندومتریوز بعد گفت بعد دوماه بیا که من نرفتم الان یکسال میگذره دوباره اون افت قند که زمان اندو داشتم شروع شده در حدی که بی حال میشم چشمام سیاهی می‌ره دوباره لباس تنگ پوشیدنی که روده هامو فشار بده حالم بد میشه به نظرتون رشد کرده باز😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم با سزارین برداشت دکتر که نمونه داد پاتولوژی نگرانم باز رشد کرده باشه

اها خب برو یه سونو بده منم دارم کیستم ۱۱سانته 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

اسی علایمت چیه؟ همین امروز مامانم اینا اومدن از شهرستان خونمون برا کیستش ..دکتر چند سال قبل گفته که خطرناکه مامان منم نمیتونه قرص بخوره تا کیستش بره همین جوری مونده الان چند ماهی میشه مامانم وقت پریودی یجوری دردش میگیره که زبونش قفل میشه در این حد خیلی نگرانیم ... تو علایمت چیه؟

اسی علایمت چیه؟ همین امروز مامانم اینا اومدن از شهرستان خونمون برا کیستش ..دکتر چند سال قبل گفته که ...

اره عزیزم دردهای وحشتناک یجوری که انگار چاقو خورده بود از زیر شکمم تا پایین رحم فکر کن نفس یواش می‌کشیدم درد نگیره خم راه میرفتم تو دوران پریود همیشه ام درد داشتم و خیلی موارد دیگه

اره

شماهم قندت میوفته من جوری میشم که انگار انرژی از کل بدنم میرع کلا سست میشم در حدی که میخواد خوابم ببره یه لحظه این حال دست میده بهم دیگه تا آخر شب بیحالم زمان کیستم اینجوری بودم 

شماهم قندت میوفته من جوری میشم که انگار انرژی از کل بدنم میرع کلا سست میشم در حدی که میخواد خوابم بب ...

اره یجوریم  همش ولی قدم تا الان نیفتاده پادرد و کمردردو و این چیزا دارم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان