2777
2789
عنوان

استخر خوب تو مهرشهر کرج

470 بازدید | 11 پست
خانوم های کرجی سمت مهرشهر استخر خوب سراغ دارین یدونه تو بلوار ارم استخر آرامش هست هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن برای آموزش میخوام برم از یکی دو نفر شنیدم اونجا رو جمع کردن کسی خبر داره؟

سلام ببخشید اگه خاطرات بدتون زنده میشه

یکی از اقوام ۵ سال پیش کنسر سینه داشته امسال  متاستاز استخوان و کبد داده حال جسمی و روحیش اصلا خوب نیس دکتر پالبوکپ داده.بنظرتو چقد امیده خوب بشه؟خیلی نگرانشیم😔

سلام ببخشید اگه خاطرات بدتون زنده میشه یکی از اقوام ۵ سال پیش کنسر سینه داشته امسال  متاستاز ا ...

سلام مونده چقدر کبدش درگیر شده باشه.

علائم کبد زردی صورت و آب دادن شکم  حالت تهوع های شدید و آخر سر دیگه خون بالا میاد

اگه کبد زیاد درگیر نباشه شاید بتونند کاری کنند بازم باید دکترش بگه البته دکترا هم نمیگن.

خواهر من حالش خوب بود یهو صورتش زرد شد شکمش آب آورد در عرض دو هفته ترکمون کردچند روز بعد از بستری دکتر گفت فقط یک هفته زنده هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مونده چقدر کبدش درگیر شده باشه. علائم کبد زردی صورت و آب دادن شکم  حالت تهوع های شدید و آ ...

چقد سخت و دردناک..این بنده خدا هم صورتش زرد و خیلی لاغر شده..چند تا دکتر جوابش کردن گفتن نهایت تا چند ماه زنده س اما این دکتره گفته با همین قرص تا ۹۰ درصد خوب میشه اگه نشد شیمی درمانی میکنم.اما تو سیتی نوشته بوده متاستاز استخوان و متاستازهای متعدد کبدی.نمیدونم میشه امیدی داشت با همین دارو برطرف بشه.ما هم خیلی داریم عذاب میکشیم چون هیچ کاری از دستمون برنمیاد😔

چقد سخت و دردناک..این بنده خدا هم صورتش زرد و خیلی لاغر شده..چند تا دکتر جوابش کردن گفتن نهایت تا چن ...

خواهرمم لاغر شد آخر سر شکمش باد کرد پاهاش باد کرد.

نمیدونم ما که خیلی دعا کردیم نذر کردیم حتی یه مدت فک میکردیم خوب شده قربونی کردیم سفره حضرت ابوالفضل باز کردیم ولی آبجیم بدفعه رفت و جگرمون رو سوزوند برای همیشه...

ان شالله که خدا بیمار شما رو شفا میده آبجیمم از اون قرص میخورد ولی هیچ فایده نداشت فقط درداشو کم کرده بود نگو داشت تو بدنش پخش میشده ما نمیدونستیم و فکر میکردیم خوب شده.

چی بگم خواهر خدا نصیب هیچ کس نکنه این مرض رو.

این مریضی هم خود بیمار رو ذره ذره آب میکنه آخر سر با دردهای شدید از دنیا میرن هم اطرافیان آب میشن و از دست کسی کاری بر نمیاد و این خاطرات تا آخر عمر با آدمه کاش این مریضی هیچ وقت نبود.

من بعد خواهرم مشکل قلبی پیدا کردم هنوزم باورم نمیشه خواهر جوانم نیست نمیتونم صداشو‌بشنوم ببینمش.😭😭😭😭

خواهرمم لاغر شد آخر سر شکمش باد کرد پاهاش باد کرد. نمیدونم ما که خیلی دعا کردیم نذر کردیم حتی یه مد ...

درکت میکنم بدترین مرض دنیاس چون لعنتی هیچ راه رهایی و خلاصی ازش نیس.این بنده خدا هم ۵ سال پیش سرطان سینه داشت کامل خوب شده بود امسال مجدد برگشت و بدنشو درگیر کرد.من فکر کردم شما به زندگی عادی برگشتین اما میبینم هنوزم داغتون تازه س عزیزم😔

فک کنم خیلی سخت باشه زندگی بعد این مصیبت😔

شما متاستاز کبدی دیدی خوب شده باشن؟؟

درکت میکنم بدترین مرض دنیاس چون لعنتی هیچ راه رهایی و خلاصی ازش نیس.این بنده خدا هم ۵ سال پیش سرطان ...

چند روز پیش یکسال شد که خواهرم رفته.

انگار دیگه یه تیکه از قلبم کنده شده خوشحالیام مثل سابق نیست از ته دل نتونستم خوشحالی کنم آدم به زندگی برمیگرده مجبوری ولی خب اینطوری.. دیگه آدم سابق نمیشه

ببین مونده دیگه کبد در بدن عضو خیلی مهمی هست اگه درگیری کم باشه میشه عمر بیمار رو کمی طولانی کرد وگرنه کامل خوب نمیشه مگه اینکه معجزه بشه.

لامصب متاستاز کبد بدون علائم هست یدفعه خودش رو نشون میده برا آبجیم تخمدان اینا رو هم درگیر کرده بود سرعت پخشش زیاد بود انگار آبجیم که متاستاز استخون شده بود پرتودرمانی شد بعد از اون قرص خورد یکسال بعد یکسال یهو در عرض دو هفته مثل یه طوفان اومد همه چیز رو با خودش برد و آبجیم تو اون دو هفته تموم شد. بدترین دردها رو کشید ذره ذره آب شد فقط میگفت به دکتری بیهوشم کنید نذارید بیدار بشم.

کسی رو ندیدم والا کبد باشه و بهتر شه.

اطراف خودمون حنجره، روده بودن فوت شدن همینطور دختر خالم که یه خال داشت با اون شروع شد بعد تبدیل به تومور شد اونم از دنیا رفت جوان بود چهل سالش بود

چند روز پیش یکسال شد که خواهرم رفته. انگار دیگه یه تیکه از قلبم کنده شده خوشحالیام مثل سابق نیست از ...

پناه بر خدا

خدا به دل شما و ما صبر و آرامش  بده.هر روز با ترس از خواب بیدار میشیم که قراره چی بشه.

ببخشید بچه هاش بعدش چی شدن؟بهانه مادرشون نمیگیرن؟

پناه بر خدا خدا به دل شما و ما صبر و آرامش  بده.هر روز با ترس از خواب بیدار میشیم که قراره چی ...

فقط تا میتونید بهش محبت کنید و در کنارش باشید 

بچه هاش تنها موندن ماها هم ازشون دوریم تو یه شهر نیستیم سر بزنیم کسی رو ندارند.دیگه بی مادری سخته مخصوصا برا بچه کوچیک اونام دارن روزهاشون رو میگذرونند یکیش افسردگی گرفته بزرگه و...

فقط تا میتونید بهش محبت کنید و در کنارش باشید  بچه هاش تنها موندن ماها هم ازشون دوریم تو یه شه ...

ما هم دقیقا همین شرایطیم دوریم ازشون نمیشه بهش برسیم و مواظبش باشیم حس میکنم همین درد بی کسی خیلی واسش سخت تر از بیماریشه..