2777
2789

نمیتونم این حجم از درد و سختیامو بنویسم..دل پر دردم داره میترکه یه دختر یتیم بودم ک با بدبختی بزرگ شدم و شدم زن این ادم ک چندبار بهم خیانت کرد و اخریش زنداداشم بود ک مچشو گرفتن و رسوا شدن تو فامیل..یکسال باهاش قهر بودم و تا طلاق پیش رفتیم و مادر بیچارم یه زمین داشت فروخت و دادیم خونه رهن کردیم و این اومد و التماس و اینا ک بخاطر بچه مون برگرد و برگشتم پیشش (البته بیشنر فشار مالی بهم اومد و واقعا دلم سوخت برا بچم ک به همه میگفت بابا)گفتم بهش فرصت بدم ..ولی همش دعواست و تحقیرم میکنه چون بی ابرو شده .انگار مقصرش منم حالا امشب میگه تو بدبختی ک پیش من موندی تو ارزشی پیش من نداری و هزار حرفففففف چونکه بهش گفتم یه بازی تو گوشیت پاک کن انلاین ورق بازی میکرد با دخترا..الانم فشار رومه نمیدونم کجا برم..بابام فوت شده .مادرمم خونه اجیمه.داداشمم ک زنش با شوهرم بود..چشمم عمل کردم بهش گفتم برو قطره هامو بخر میگه اگه کوربشی نمیگیرم.چکنم ؟آیا در همچین شرایطی خودکشی جایزه؟بغضی اندازه کوه تو گلومه و شررررر میریزه فقط

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت چی کرد اون وقت؟؟

طلاق نگرفتن اونا؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

😔😔😔چقدر دلم براتون گرفت کاش کاری از دستم برمیومد فقط میتونم بگم ب بچه ات فکر کن و محکم باش شده خودت برو کار کن ولی از این آدم بِبُر، من مادرم بهم یاد داده هیچوقت نبازم هیچوقت حالمو زنیمو ب کسی گره نزنم، منم خیلی چیزا رو تو زندگی تحمل کردم الانم از شوهرم دل بریدم ولی باهاش زندگی میکنم خودشم میدونه چقدر دلم شکسته ازش...ولی کم نمیارم بخاطر پسرم پیشرفت میکنم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بگو خداروشکر که خودت میدونی چقد لجنی که فکر میکنی من ارزش ندارم که کنار تو موندم 

بگو صد در صد قبول داری بی ارزشی خودتو که نمیتونی این حجم از ارزش منو ببینی و فکر میکنی من بدبختم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

داداشت چقد سیب زمینیه و زنداداشت چه ادم هرزه ایه 

ادمای خائن انگار یه تیکه نجاستن که دست و پا دراوردن و راه میرن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗