2777
2789
عنوان

آلرژی

61 بازدید | 22 پست

دخترم دوماهشه توخواب دستاشو هی میبره سمت صورتش وچشماش واصلا اروم و قرار نداره چندثانیه اینطوری میکنه ول میکنه دوباره ازاول که اخر بیدار میشه ازخواب نمیدونم چیکارش کنم دکتر گفت به لاکتوز حساسیت داره شیرخشک مخصوص میخوره ولی بازم همونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین احتمالا رفلا‌کس داره  شیرخشک ای آر دادی؟  تهرانی؟  دارو رفلاکس میدی؟

ریفلاکس داره یه ماهه داره دارو میخوره شیرخشک ای ار دادم بااونم مدفوعش شل بود و فقط زور میزد که دکتر مقدادی گفت حساسیت به لاکتوز داره 

ریفلاکس داره یه ماهه داره دارو میخوره شیرخشک ای ار دادم بااونم مدفوعش شل بود و فقط زور میزد که دکتر ...

مقدادی به همه میگه لاکتوز زیاد جدیش نگیر 

سرشو شیبدار بذار حتما آروغشو بگیر حتی اگه ۲۰ دقیقه بعد شیر عمودی نگهش داری عالیه 

شیر خشک پپتی مخصوص آلرژیه اونو هم میتونی بدی 

چون طعمش تلخه تا زوده بدی عادت میکنه 

من بردم پیش دکتر زندیه خیلی راضیم ، اگه دیدی بچه اذیت میشه یه نسخه ببر

مقدادی به همه میگه لاکتوز زیاد جدیش نگیر  سرشو شیبدار بذار حتما آروغشو بگیر حتی اگه ۲۰ دقیقه ب ...

ازمایش مدفوع نوشته شرایط انتی رفلاکس روهم رعایت میکنم ولی بازم همونه مطمئنم الرژی داره خیلیابامقدادی درمان شدن اخه

ازمایش مدفوع نوشته شرایط انتی رفلاکس روهم رعایت میکنم ولی بازم همونه مطمئنم الرژی داره خیلیابامقدادی ...

شرایط بچه من و دوستم رو که بدتر کرد 

به جای اینکه همون اول شیرخشک پپتی بده هی میگه لاکتوز لاکتوز 

نمیدونم باز خودت بهتر میدونی 

اگه مطمئنی آلرژیه برو رو پپتی بچه اذیت میشه 

من تا ۴ ماهگی لفتش دادم دیگه بچه ام شیرخشک تلخ نخورد خودم تا الان که ۱۴ ماهشه رژیم سخت هستم نابود شدم

شرایط بچه من و دوستم رو که بدتر کرد  به جای اینکه همون اول شیرخشک پپتی بده هی میگه لاکتوز لاکت ...

گفت تاهفته دیگه هم صبر کن بیار مطب معاینش کنم بخدا دیگه موندم به کی اعتماد کنم از این دکترای بیسواد بچه شما هم موقع خواب فقط دستشو میبرد سمت صورتشو میمالید

گفت تاهفته دیگه هم صبر کن بیار مطب معاینش کنم بخدا دیگه موندم به کی اعتماد کنم از این دکترای بیسواد ...

هی سرشو چپ و راست تکون میداد 

چشمشو میمالید 

ولی بچه من مدفوعشم بلغم داشت 

شرایط بچه من و دوستم رو که بدتر کرد  به جای اینکه همون اول شیرخشک پپتی بده هی میگه لاکتوز لاکت ...

بردم دکتر خودش گفت پپتی جونیور بده.باپپتی وزن گیری لچه چجوریه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز