2777
2789
عنوان

بد ترین خراکاریتون چی بوده😖😖

31 بازدید | 18 پست

ی بار نامزدم اومد خونمون برای بار اول. چایی اوردم براش سینی رو که گرفتم جلوش هول شدم چایی رو ریختم رو پاش ینی خواستم درسته برم تو زمین 😭😭خاک ب سرم هنوزم میگ ااون چاییت خیلی چسبید.  

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلوزیونو شکستم

فندک ماشینو چسبوندم رو دست شوهرم

وی همچنین در کودکی منزل پدری خویش را نیز آتش زد

😇😇

کلن تو خرابکاری خرابکار خوبیم

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
تلوزیونو شکستم فندک ماشینو چسبوندم رو دست شوهرم وی همچنین در کودکی منزل پدری خویش را نیز آتش زد ...

وای وای چ خرابکاری بودی شما

با کل فامیل شوهر مسافرت بودیم حدودا ۲۰ نفر یعنی عموهای شوهرم هم بودند در اون حد. جو گرفت گفتم من ناهار ماکارونی میزارم سه تا ماکارونی رو چنان له و بی رنگ و روغن تحویلشون دادم که هنوزم از یادآوریش خجالت زده ام. آخه یکی بگه به تو چه؟ تازه عروس چه به دم کردن سه تا ماکارونی

خواهرم عقد کرد کلی عکس گرفته بودن .دوربین برداشتم  کلیدشو زدم تمام عکسا پاک شد بعد از ۱۰سال بهش ...

خوب کاری کردی افرین😁😁

جوگیر شدم خواستم عین فیلما رمانتیک بازی در بیارن از پشت بپرم رو دوشش ... پریدم رو کولش خوردیم تو دیوار بعدم افتادم روش 😐😐😐😐😐😐😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واس اینکه زودتر عقد کنیم ی صلوات میفرستی دوست نی نی سایتیم؟🥺💔

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.. خدایا من کسیو جز تو ندارم خودت نگهدار من همسرم و زندگیم باش🥺❤
با کل فامیل شوهر مسافرت بودیم حدودا ۲۰ نفر یعنی عموهای شوهرم هم بودند در اون حد. جو گرفت گفتم من ناه ...

وای .......  😁😁😁

آقا هستم

رفتیم باشگاه .. اون روز رو تعطیل کرده بودن ولی خیلیا نمی‌دونستن یا شک داشتن که باشگاه هم تعطیل باشه ... بیرون در بسته سالن منتظر بودیم .. در سالن یه مقدار فاصله داشت با چارچوب... یه مقوا کف زمین برداشتم و مث فیلما بین در کشیدم ... باز شد 

سه تا رده سنی اومدن و تا شب بازی کردن بدون مربی و اجازه 

جلسه بعد دنبال اون که درو باز کرده میگشتن

بد ترین نبوده اما چنوقت پیش یکی از ریش تراشای شوهرم شکستم هنوز بهش نگفتم تو کشو قایمش کردم تا خودش پیداش کنه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
جوگیر شدم خواستم عین فیلما رمانتیک بازی در بیارن از پشت بپرم رو دوشش ... پریدم رو کولش خوردیم تو دیو ...

😁😁😁😁ای تو روحت. ... چرا که نه. عزیزم💛💛💛