2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 51 پست

ببین سعی کن بیرون میری اصن طلا ننداز خیلی خطرناکه اونم باوضعیت داغون اقتصادی الان

همسابه مادربزرگم بنده خدا النگو داشت طلام نبود تازه نقره بوده خفتش میکنن چاقو زده بودن بهش النگوهارو گرفته بودن سر نقره چاقو خورد بیچاره 

دورازجون...چه نامردایی پیدا میشن واقعا🙁

جنازه اش واسه زنش و مادرش بره الهی ک بچه اش بمیره تا دق کنه الهی خیررر نبینه نفرینم پشت سرشه اگه خدا خدا بود خب نشون میده

مامان دوتا فرشته 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین سعی کن بیرون میری اصن طلا ننداز خیلی خطرناکه اونم باوضعیت داغون اقتصادی الان همسابه مادربزرگم ...

راست میگید واقعا..دیگه قانع شدم حق با شماها وخانوادمه

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
راست میگید واقعا..دیگه قانع شدم حق با شماها وخانوادمه

اره بابا دزدی خیلی زیاد شده چن وقت پیش ی موتوری کیفمو زد شانس اوردم گوشیم تو جیبم بود تو کیفم هیچی نبود ی کارت ملی و گواهینامه ک فقط دردسر گرفتنش برام موند

اره بابا دزدی خیلی زیاد شده چن وقت پیش ی موتوری کیفمو زد شانس اوردم گوشیم تو جیبم بود تو کیفم هیچی ن ...

چه داستانی داریم ماتواین خرابه!

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑
چه داستانی داریم ماتواین خرابه!

والا بخدا ی بیرون میری همش استرسه چیزی نزنن ازت دیگه نه طلا میندازم نه تو کیفم چیز ب درد بخوری میزارم کارتام و گواهینامه تو جاکارتی میزارم تو جیب شلواری مانتویی😂