2777
2789
من با خاهرهای همسرم که پشت سر من و دخترم و خانواده م خیلی بدگویی کردن  قهرم که بهشون گفتم که چرا اینجوری گفتید بعد از اون باهم قهرشدیم به مدت ۳ ماه . شوهر من وقتی که اون حرفا شنید که توهین کردن با خاهرهاش   قهر شد و خونشون نمیره . حالا شوهر من خیلی آدم عصبی هستو نمیتونم باهاش حتی حرف بزنم سریع دعوا راه مینداره .    و خیلی به حرف خانواده ش گوش میده به طوری که اگه اونا بگن زنت بده میگه اره بده و میاد خونه با من دعوا میکنه  هر طوری که خاهرهاش بگن با زنت برخورد کن اونم همونجوری رفتار میکنه .من اخلاقم زبانزد اقوام همسرم هست بخداوندی خدا هر وقت خاهرهای همسرم خونم اومدن فقط احترام گزاشتم  وقتی یکی از خاهرهاش مریض میشد من غذا میپختم و میبردم در خونش  .بچه هاشون رو  پیش من میزاشتن و میرفتن سراغ کاراشون .من دوتا دختر دارم  .حالا همسرم خیلی به من فحش میده که چون با خاهرهام قهرم با تو هم نمیتونم خوب باشم این ۳ ماه خون به دلم کرده همش قهره اصلا رابطه جنسی و عاطفی باهم نداریم  نمیخام هیچوقت دوباره با خاهرهاش رابطه داشته باشم بخاطر حرفاشون بدجور دل خودمو دخترم رو شکستن . از این طرفم نمیتونم بزارم همسرم بره چون  سرکارش میزارن و بد و بدتر میشه تو رو خدا راهنماییم کنید چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید با خواهرشوه ات رابطه داشته باشیو احترامشون رو حفظ کنی دوستشون نداری و محبتی بهشون نداری و ازشون بدت میاد به کنار ولی باید حفظ ظاهر کنی چون شرایط زندگیت این جور ایجاب میکنه. الان باهاشون بد باشی اونا هم شوهرت رو پر میکنن

تو باید یه جوری نشون بدی که من با خواهرهات خوب هستم اونا نمیخوان با من باشن

سیاست باید داشته باشی

عجب آدمایی هستن چ شوهری داری وقتی میدونه اونا مقصرن میگه وقتی با خواهرام قهرم با توام نمیتونم خوب ب ...

بخدا خودش میدونه خاهرهاش مقصرن ولی اینجوری میکنه گه من برم خونه خاهرهاش اصلا غرور من براش معنی نداره 

باید با خواهرشوه ات رابطه داشته باشیو احترامشون رو حفظ کنی دوستشون نداری و محبتی بهشون نداری و ازشون ...

وقتی که پشت سرمن و خانواده م و دخترم هرچی فحش  از دهنشون دراومده گفتن و اصلا معذرت خواهی نکردن چطور باهاشون خوب باشم چطور برم خونشون 

وقتی که پشت سرمن و خانواده م و دخترم هرچی فحش  از دهنشون دراومده گفتن و اصلا معذرت خواهی نکردن ...

تو از کجا فهمیدی؟؟  داری میگی پشت سر اصلا نباید بروت بیاری وقتی چاره نداری

تو از کجا فهمیدی؟؟  داری میگی پشت سر اصلا نباید بروت بیاری وقتی چاره نداری

پیش کسی که گفته بودن اون طرف صداشونو ژبط کرده بود لرام اورد   و منم زنگ زدم به یکی از  خاهرشوهرم  گفتم چرا اینجوری گفتید گوشی رو قطع کرد