2777
2789
عنوان

خیانت+

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون اقوامه نزدیکشه شمارشو داره.میگفت نگاه های زیر زیرکیشو میدیدم ولی تو شلوغی و جمع اصلا نگاهم نمیکر ...

خب میخوای بهت بگیم حس میکنیم بله آقاهه واقعا دوست داره؟

اگ دوست داره بیاد خواستگاریت چرا مث دختر دبستانیا پیگیر کراش شدی جونم؟ بعدشم زن متاهل هر چقدم شوهرش بهش خیانت بکنه حق نداره خودش ب خودش و آبرو و احساسش خیانت کنه 

جدا میشه بعد اگ اون بخوادش عروسی میکنن وگرنه این موش و گربه بازیا عاقبت نداره

ببخشید وقتی میگن واسه دوستم میپرسم اصلا حس بدی پیدا میکنم انگار بچه گول میزنن ملتو گاو فرض میکنن.. ب ...

حق داری عزیزم یه سر به تاپیکای من بزنی متوجه میشی دارم با یه تحفه ی خیانتکار سر و کله میزنم این سوالم واقعا برای دوستم بود

حق داری عزیزم یه سر به تاپیکای من بزنی متوجه میشی دارم با یه تحفه ی خیانتکار سر و کله میزنم این سوال ...

منم عزیزم مثل توام .. ببخشیدکلی گفتم. چون خیلی ها اینطوری میان میپرسن خب خود واقعیشونو مگه کسی وگ اینجا میشناسه که از زبون دوستشون حرف میزنن. من معذرت خواهی ام کردم.. ببخشید اگر قضاوت شدی💚

حق داری عزیزم یه سر به تاپیکای من بزنی متوجه میشی دارم با یه تحفه ی خیانتکار سر و کله میزنم این سوال ...

ببینیدمن دارم واقعامیگم مردهای عوضی وبدکاره سراغ خانمهای متاهل میرن چون میتونن به راحتی ازشون سوء استفاده کنن وزن روبعدبترسونن اونم ازترس آبروش چیزی نمیگه مساله جالبی که هست قول ازدواج میدن وجالبتراینکه بااون ازدواج نمیکنن مگراینکه پول وپله ای درکارباشه تابتونن این بارباپول اون راحت زندگی کنن 

خب میخوای بهت بگیم حس میکنیم بله آقاهه واقعا دوست داره؟ اگ دوست داره بیاد خواستگاریت چرا مث دختر دب ...

خانوم محترم چی میگی برای خودت حالت خوبه؟من پیگیر کراش شدم؟متاسفم برات