2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم 😐😐

64 بازدید | 16 پست

سلام خانوما شوهرم سر پدرم تو بازی داد زده بابام از دستش ناراحته بابام خیلی چیزا بهم گفت  

گفت مردم اینو آدم حساب نمیکنن و فلان وفلا 

خیلی ناراحتم انقد که دلم میخواد خودکشی کنم 

میدونم شوهرم خیلی شوخی میکنه با بقیه 

بهش بگم از بابام معذرت خواهی کنه 

و دیگه با بابام سر یه بازی نشینه

سلام خوش آمدید به نی نی یار من                                                                      

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره میگن بی عرض است و کسی دوسش نداره

اما شوهرم آدم خوبی خیلی دوسم داره خانوادم راضی بودن اول که من باهاش ازدواج کنم اما الان مامانم میگه اگه دوسش نداری طلاق بگیر چن بار تا حالا بهم گفته 

اما شوهرم آدم خوبی خیلی دوسم داره خانوادم راضی بودن اول که من باهاش ازدواج کنم اما الان مامانم میگه ...

جواب همه رو میدم حالا اما خانوادم از همه بدترند بجای که ازش طرفداری کنن هی کنایه میزنن

وای چ حرف بدی میزنه مامانت پشت شوهرتو بگیر اگر ادم خوبیه و دوسش داری  ولی حتما بهش بگو از باب ...

بهش میگم فردا