2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شغلتون چیه ؟منم از یکی از همکارام خوشم میاد اونم دایم نگام می کنه و نظر منو در مورد همه چی می‌پرسه 

ولی خودم اینقدر سنگین رفتار کردم تو محل کارم که همه ازم میترسن

نیست بابا تو محیط کارمن اصلا ندیدم شایدم خبر ندارم

والا من که شاغلم و متاهل اما زیاد دیدم تو همکارا …

بنام خداوند رنگین کمان 🕊Pangol سابق با عضویت سال ۹۷😞نی نی یار جان خواهش میکنم کاربری منو برگردون🌱😥
چرااااااا

به نظرم دخترخانم باید سنگین باشه جوری رفتار نکنه که جلب توجه کنه 

ممکنه اون آقا همکارتون بیاد سمت شما ولی به نیت ازدواج نباشه و از شما سوء استفاده کنه و شما اذیت بشید و وابستگی شما بیشتر بشه و شکست روحی بخورید 

الحمدلله رب العالمین ...
شغلتون چیه ؟منم از یکی از همکارام خوشم میاد اونم دایم نگام می کنه و نظر منو در مورد همه چی می‌پرسه&n ...

خب خودت که می‌دونی ایراد کارت کجاست یکم نرمتر رفتار کن بزار اگه خوشش میاد جرات کنه درمیون بزارع .منم مجردی دور از جون شما ببخشید سگ اخلاق و خشک و مغرور بودم و فکر میکردم سنگینم.الان میفهمم چقدر خوب بود یکم اجتماعی تر میبودن

من نه شمارو میشناسم نه همکاراتون 

به خاطر صلاح خودتون گفتم از دستم ناراحت نشید 

هر چقدر شما سنگین تر باشید و بی محلی کنید بهتره البته بهش فکر نکنید تا آزار نبینید 

الحمدلله رب العالمین ...
خب خودت که می‌دونی ایراد کارت کجاست یکم نرمتر رفتار کن بزار اگه خوشش میاد جرات کنه درمیون بزارع .منم ...

من اخلاقم سگی نیست مغرورم نیستم ولی اگه کسی چرت و پرتی بگه اخمام می‌ره توهم همه فکر میکنن من صد نفر و زیر سر دارم که اونجا به هیچکس محل نمیدم