2777
2789

من واسه بچه دوم تو اقدامم.سر قبلی چند ماه اقدام بودم و اون ماه آخر زدم به در بیخیالی و چند روز بعد موعد بیبی زدم که مثبت شد

بعد الان یه علائمی دارم خیلی شبیع همون ماهی که باردار شدم که میدونم اصلا قطعی نیست و ممکنه واسه اقدام باشه و ....

حالا نمیدونم چرا حس میکنم کسی که باردار باشه قبل موعد هم بیبی بزنه حداقل یه هاله باید بندازه.نظر شما چیه؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
مثلا چقد مونده به موعدت

سه روز  مونده که فعلا منفیه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی داره لقاح کی انجام شده باشه مال من چون بلافاصله بعداز تموم شدن پریودم باردار شده بودم،دوروز که تاخیر داشتم بی بی زدم مثبت شد و ازمایشم فرداش رفتم مثبت بود درصورتی که اکثرا میگن بعد از یک هفته تاخیر بی بی چک بزنید ‌. اینکه کی لقاح صورت گرفته باشه مهم هست

سه روز  مونده که فعلا منفیه

من اینجا کاربرا دیدم که گفتن ۶ روز قبل موعدم یه هاله انداخته

اما صبر کن بذار تا ۱۰ ۱۱ روز بعدش برا بعضیا تازه مثبته ولی منفی نشون میده بستگی به سطح هورمون hcgداره

💖
عزیزم بستگی داره لقاح کی انجام شده باشه مال من چون بلافاصله بعداز تموم شدن پریودم باردار شده بودم،دو ...

از کجا فهمیدی لقاحت کی بوده؟قبل موعد هم بیبیزدی؟

من همون وسطای سیکل که علائم تخمک گذاری داشتم اقدام کردم.حدود دو هفته پیش

من اینجا کاربرا دیدم که گفتن ۶ روز قبل موعدم یه هاله انداخته اما صبر کن بذار تا ۱۰ ۱۱ روز بعدش برا ...

آره دقیقا همون حرفا من به شک انداخت

وگرنه میدونم احتمال هر چیزی هست

یکی هم میگفت بعد موعد هم تا دو هفته یه هاله کمرنگ بوده رو بیبی

از کجا فهمیدی لقاحت کی بوده؟قبل موعد هم بیبیزدی؟ من همون وسطای سیکل که علائم تخمک گذاری داشتم اقدا ...

چون باتوجه به عدد بتا دکتر گفت حدودا ۴.۵ هفته هستی . اخه دوروز بعد تاخیر بی بی مثبت شد و فهمیدم بلافاصله باردار شدم که الان ۴.۵ هفته هستم 

عزیزم بستگی داره لقاح کی انجام شده باشه مال من چون بلافاصله بعداز تموم شدن پریودم باردار شده بودم،دو ...

جدی بلافاصله بعد از اتمام پریود باردار شدید؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️