2777
2789
عنوان

دوستانی که خیانت دیدن لطفا بیایید

128 بازدید | 12 پست

شوهرم ۸ ماه قبل بهم خیانت کرد الان ۸ ماه گذشته ولی من هر ساعت دائما حالم بده اصلا برام کهنه نمیشه اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام دائم در حال غصه خوردن و اشک ریختنم نمیدونم خیانت با همه اینکارو میکنه یا من بخاطر ده سال وابستگی و علاقه زیاد به شوهرم اینجور افسرده و داغون شدم دوستانی که خیانت دیدن لطفا بیایید بگید چیکار کردید چه تصمیمی گرفتید؟جداشدید؟ادامه دادید؟ پشیمونید؟حال روحیتون چطوره؟ همسرتون چیکار کرد؟ و زندگیتون در چه حاله؟؟؟

من خیانت دیدم همسرسابقم بهم خیانت میکرد حتی عکسشم نشونم داد میرفت توحمام اندام خصوصیشوتو تماس تصویری نشونش میداد پیشش میرفت س. ک. س میکرد بهم میگفت بخاطراین نزدیک تونمیشم منم جداشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیانت دیدم همسرسابقم بهم خیانت میکرد حتی عکسشم نشونم داد میرفت توحمام اندام خصوصیشوتو تماس تصویری ...

چند سال باهاش بودی؟خب بهش وابسته یا علاقه مند نبودی؟؟ آسیب ندیدی؟الان زندگیت چطوره؟توی زندگیت تاثییر نداشته؟؟

من خیانت دیدم همسرسابقم بهم خیانت میکرد حتی عکسشم نشونم داد میرفت توحمام اندام خصوصیشوتو تماس تصویری ...

واسه طلاق چیکار کردی؟راحت جداشدی؟ مهریتو گرفتی؟خانوادتت حمایتت کردن؟؟

چند سال باهاش بودی؟خب بهش وابسته یا علاقه مند نبودی؟؟ آسیب ندیدی؟الان زندگیت چطوره؟توی زندگیت تاثییر ...

من ۶سال باهاش بودم عاشقش بودم کاراشوکه دیدم ازش متنفرشدم داغون شدم الهی شکر خوبه ولی چون خیانت دیدم همش یه ترسی تووجودمه