2821
2789
عنوان

فیلم ترسناک

348 بازدید | 20 پست

فیلم آماده ای یا نه و اجازه بده وارد شویم رو دیدم خوب بود 

هیوانا و از شر شیطان نجاتم بده خیییییلی ترسناکه خودم جرأت نکردم ببینم 

رمان صلیب وارونه هم خییییلی خوبه 

پشت کوه هم همه خوندید عالیه طنز هم هست 

شما چیا دیدید؟ 

لایک لطفا

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اینارو دیدم گلم به اضافه یه ۵۰-۶۰تای دیگه که اضافه نکردم به لیست.

پیشنهاد میکنم جنگیر ۱۹۷۳

جنگیری امیلی رز

جن زدگی در کنتیکت

وحشت در امیتی ویل

امیتی ویل بیداری

کانجورینگ ۱ و ۲

شوم ۱ و ۲

توطئه آمیز یا موذی ۱ تا ۴ شماره ۱عالیه

ماما

جنگیری هانا کریس

فعلا اینارو ببین راستی از شر شیطان نجاتمان ده یه ترس زیر پوستی داشت

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8901861&slug=%D

وای لبخند وحشتنناک بود همین الان دیدم دارم سکته میکنممم

خبری نیست دیگه از سرزمینِ مادری:]                                        آزادی نه قبل انقلاب بود نه بعد انقلاب                                              آزادی تو ایران فقط یه میدونِ!

یتیم رو ببین حتمااااااااا،یتیم ۱

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
یتیم رو ببین حتمااااااااا،یتیم ۱

وای اون شد آخرین فیلم ترسناک من نه چون ترسناک بود چون اولین فیلم ترسناکی بود برای من فیلم باز که ذهنمووووحسااااااااابی مشغول کرد حسابیا خیلی روم تأثیرگذاشت شبش رفتم خونه دوستم خوابیدم چون تنها نمی‌تونستم بخوابم