2777
2789
عنوان

بیبی زدم

17 بازدید | 23 پست

پریودم ۵روزه عقب افتاده دومین روز زدم اولش هیچ نیافتاد بعد چن دقیقه ی خط خیلی کمرنگ درحد محو کنارش افتاد الانم ک ۵مین روزه زدم اولی هیچی بعد تقریبا شاید ی ساعت اونم مثل قبلیه شد ماه قبلم زده بودم هیچکدوم اینجوری نشد من پری..۳۲یا ۳۱روزس بیشتر از این نمیشه الان ۳۶روره عقب افتاده چیکار کنم میترسم حامله نباشم مریضی چیزی باشع

البته دوماه پیش ازمایش کلی با سونو دادم مشکلی نداشتم اصلا

عکس بی بی چک بفرست ، علاعم داشتی؟

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا زود نیس ؟میگن باید ی هفته بشه تا ازمایش بدی

من امروز روز موعدم بود بتا دادم ۴۵۰ بود.

نه زود نیس از بده لازم باشه باید تکرار کنی

مث من که باید تکرار کنم

البته من بی بیا مثبت میشد با هاله پر رنگ

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
من امروز روز موعدم بود بتا دادم ۴۵۰ بود. نه زود نیس از بده لازم باشه باید تکرار کنی مث من که باید ...

مبارک باشه ، علاعم داشتین ؟ 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
عکس بی بی چک بفرست ، علاعم داشتی؟

تو عکس دیده نمیشه 

نمیدونم این حساب میشه یا ن ولی نوک سین..هام خیلی درد میکنه بد ی سریم احساس کردم فشار دادم چیزی ازش اومد بیرون ولی مطمئن نیسم یکیم اینکه خیلی گشنم میشه همین

تو عکس دیده نمیشه  نمیدونم این حساب میشه یا ن ولی نوک سین..هام خیلی درد میکنه بد ی سریم احساس ...

حساب میشه. انشالله ک نتیجه گرفته باشی 

مبارک باشه ، علاعم داشتین ؟ 

مرسی عزیزم هنوز دقیق مشخص نیست شرایطم چون من سابقه بارداری پوچ داشتم دکتر گفت خیلی مهمه هفته دگ تیترت بالاتر بره

دعا کن برام لطفا

هیچیییی علائم نداشتم تا امروز، دل درد و کمر درد پریودی ، درد و ورم سینه ، یه ذره سر گیجه

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
مبارک باشه عزیزدلم

ممنون عزیزم برام دعا کن بارداری سالمی باشه هنوز ۱۰۰ در ۱۰۰ نیست، تحمل تجربه دوباره اتفاقات تلخ رو ندارم🥲

مرسی عزیزم هنوز دقیق مشخص نیست شرایطم چون من سابقه بارداری پوچ داشتم دکتر گفت خیلی مهمه هفته دگ تیتر ...

انشالله بتای دوم دو برابر میشه و بارداری را ب بهترین نحو رد می‌کنی و نی نی را سالم بغل میگیری ، توکل کن بخدا

انشالله بتای دوم دو برابر میشه و بارداری را ب بهترین نحو رد می‌کنی و نی نی را سالم بغل میگیری ، توکل ...

ممنونم عزیزم به دعای شما😍❤️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز