2821
2789
عنوان

دکتر بیشعور

592 بازدید | 134 پست

امروز واسه آزمایشات فرهنگیان رفته بودیم معاینه و این داستانا... 

رفتیم واسه معاینه چشم(ده نفر ده نفر میرفتیم داخل) دکتره یسوال خیلی ساده ازم پرسید و گف کافیه، منم به شوخی و خنده گفتم وا همین؟ این بهش برخورد و پیش اون همه آدم کلی اذیتم کرد اول ک امضا و مهر نمیزد برام، بعدشم سوالات سخت ازم میپرسید

بعد یه نگاه بهم انداخت وقتی دید هیچ ایرادی پیدا نمیکنه پیش ده نفر بهم گفت تو قدت 140 هم نمیشه، میشه؟؟ همه نگاه ها برگشت سمت من(هم دخترا هم پسرا). خیلی ناراحت شدم به زور جلوی خودمو گرفته بودم ک گریه نکنم

بعد پیش همشون برد قدمو گرفت وقتی دید 155 ام برگمو مهرو امضا زد بردم(درحالیکه آزمایشات امروز هییییچ ربطی به قد و وزن نداشت) 

خیلی ناراحتم از غروب انگار قلبم گرفته 

حق دارم ناراحت باشم یا نه؟؟ 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون سهل گرفته . شما گفتی همین بهش برخورده گناه از هر دوتاتون بوده اون ببخش بلد نبوده شما ببخشید 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
دکتره بهش حرفت برخورد ولی برات مهم نباشه به خودت اعتماد بنفس بده اون دختره از بیشعوریش بوده

آره عزیزم 

آقا بود دکترش 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

از اون زبون دارا هستی که زبونت به بادت میده

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .