سلام دوستان لطفا کمک کنید پسر ۲۷ماهم از صدای دریل واره برقی کابینت همسایه ترسیده شب وروز نذاشته برامون فقط میگه بغل بغل و میچسبه به آدم هیچ جای خونه تنهایی نمیره تو خواب وحشت زدست و دندون قروچه میکنه چیکارش کنم نمیتونم همیشه هم بغلش کنم چون کلی بدن درد میگیرم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
باهاش صحبت کن عکس دریل نشونش بده بگو صدای این بوده تو خونه زیاد باهاش بازی کن تا بهش خ ...
اخه الان چند هفته شده به بغلم عادت میکنه اصلا پایین نمیاد ،حتی درو باز کردم که ببینه اره برقی رو نترسه انگار نه انگار یه بچه ترسویی شده که بیا وببین از سگ نمیترسید ولی الان از صداشم میترسه چراغ باید روشن باشه تا خوابش ببره،مادرشوهربانمک چند بار ترسشو گرفت درسته خودم اعتقادی ندارم بازم خوب نشده
ممنونم ازتون آخه میگن ترس تو استخون بچه میمونه بعدا براش بد میشه واسه همون میترسم
دیگه ترسیده چاره ای جز صبر نداری . فقط طردش کنی و احساسشو نادیده بگیری بدتره . باید باهاش همدلی بکنی . مثلا بگی منم کوچولو بودم از این صدا میلرزیدم بعد مامانی بهم گفت این فقط دریله بیا عکسشو ببین