2777
2789

اجازه نده همین

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میگه مادرت

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
اجازه نده و بی ادبی نکن مودبانه بگو مامان کارت اشتباهه.

اصلا اون مدلی نیس ک حرف منطقی به مغزش بره . از دستش هر شبم با گریه میگذره از بس حرف های بد و سنگین میزنه . قلبم درد می‌کنه از شدت ناراحتی و حرص 

الهی گاهی نگاهی...

هرچه زودتر عروسی بگیرین و ترجیحا خونتون دور از خونواده ها باشه

از طرف نامزدم هم مطمین نیستم که بتونه منو خوشبخت کنه . ۵۰ درصد مطمنم ۵۰ درصد مطمین نیستم . من چه خاکی بع سرم بریزم . من اکه خودمو ب.کشم راحت میشم دنبال راه سادم واسه خ.ود ک.شی

الهی گاهی نگاهی...

از طرف نامزدم هم مطمین نیستم که بتونه منو خوشبخت کنه . ۵۰ درصد مطمنم ۵۰ درصد مطمین نیستم . من چه خاک ...

درکت میکنم چون خودمم تو این شرایطم الان شک و تردید و دودلی البته من خونوادم دخالتی نمیکنن هیچوقت مشکل خودمو نامزدمه

درکت میکنم چون خودمم تو این شرایطم الان شک و تردید و دودلی البته من خونوادم دخالتی نمیکنن هیچوقت مشک ...

مامانم با حرفاش داره منو أزار میده آزار شدید اصلا تصورشم نمی‌تونید بکنید آرزوی مرگ میکنم. الآنم دارم با چشمای گریون این تاپیک رو می‌نویسم . حال روحیم خوب نیس اصلا . نمی‌دونم حرف دلمو به کی بگم که حل کنه

الهی گاهی نگاهی...