2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

55 بازدید | 16 پست

من نمیدونم خدا چرا به اونایی که همه اذیت میکنن و زندگی همه میریزن به هم همه چی میده مثلا پول و شوهر خوب و بچه و...

من با کسی کاری ندارم و جوابشونم نمیدم هیچی ندارم 

کجاش حقه اخه که ظالم تو رفاه باشه و مظلوم تو سختی انقدر بهم تیکه انداختن بخاطر جهازم و شوهرم و بچه نداشتنم خسته شدم 

کی جواب کارشون میگیرن

منتظر نباش خدا جوابشونو بده، خدا میگه من بهت عقل دادم زبونم دادم خودت جواب بده 

کاربری نمیدونم چندم 😏 مامانِ یه هاپوی خوشگل 💕 تو زمینه ارایشی و زیبایی اگر سوالی داری میتونی ازم بپرسی 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منتظر نباش خدا جوابشونو بده، خدا میگه من بهت عقل دادم زبونم دادم خودت جواب بده 

یه عفریته به تمام معنا هستن من تا حالا ندیدم کسی بتونه باهاشون بحث کنه و پیروز شه واقعا ندیدم 

هوف ما خونه داریم ماشین داریم ولی شوهری دارم ک همه تو جمع به اسمش قسم میخورن ولی برا من یزید

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
هوف ما خونه داریم ماشین داریم ولی شوهری دارم ک همه تو جمع به اسمش قسم میخورن ولی برا من یزید

عزیزم این فردی که من میگم قبلا با هم خیلی جفت بودیم و بگم هر روز بودیم باهاشون دیدیم زندگیشون از نزدیک 

یه عفریته به تمام معنا هستن من تا حالا ندیدم کسی بتونه باهاشون بحث کنه و پیروز شه واقعا ندیدم 

بحث کردن نمیخواد فقط کم نیار، بچه دار شدن و جهاز تو چه ربطی به دیگران داره؟؟ 

کاربری نمیدونم چندم 😏 مامانِ یه هاپوی خوشگل 💕 تو زمینه ارایشی و زیبایی اگر سوالی داری میتونی ازم بپرسی 💖
ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن ❤❤

توروخدا دست ازاین جملات کلیشه ای بردارید.

کور ک نیستیم غرق در رفاه ،آسایش،خوشبختی،پول،احترام ، زندگی بی دغدغه ...

اصلا ما حاضریم ظاهر زندگیمون مث اونا شه باطنشم هرچی بود قبوله.

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
عزیزم این فردی که من میگم قبلا با هم خیلی جفت بودیم و بگم هر روز بودیم باهاشون دیدیم زندگیشون از نزد ...

منم با یکی از جاریم اینطوری بودم ولی کلی خنجر زد از پشت بهن

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
بحث کردن نمیخواد فقط کم نیار، بچه دار شدن و جهاز تو چه ربطی به دیگران داره؟؟ 

همه جا رفته پر کرده شوهرش اینجوری اونجوری جهازش این و اون و .... 

همه نسبت به ما بد شدن 

همه جا رفته پر کرده شوهرش اینجوری اونجوری جهازش این و اون و ....  همه نسبت به ما بد شدن

خب یه زنگ میزدی میگفتی فلانی به گوشم رسیده اینجوری گفتی راجبمون اره؟؟ 

حالا چوبش خورد یا خوش و خوشون 

عالیه عالیه با بچه هاش و همسرش ک مثله کوه پشتش ولی من چون دوروز پیش نفرنیش کردم شوهرم باهام قهره ناهارهم نخوردم شام هم