2777
2789
عنوان

راهنمایی

13 بازدید | 7 پست

سلام به‌همه یه سوال داشتم اگه یه زن به شوهرش پیام بده بگه بهت خیانت کردم میشه تو دادگاه ازش شکایت کرد با اون پیام ولی سیم کارت به اسم مادش یا فامیلاش باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نشون دادیم پرونده در جریانه بعد اون رفته شکایت ابرو از ما کرده 

ب داداشت بگو بره ب باباش بگه حاجی کلاتو بزار بالاتر ناموست کار راه بنداز شده .اون بابا خودش حساب دخترش رو میرسه

تاریخ شروع لاغری ۱۴۰۱.۰۷.۷       وزن شروع ۹۴.۳۰۰ وزن فعلی ۸۷.۶۰۰
ولش کن شکایت کنه مهم اینه ک دروغ نگفتید 

ادم سلیطه ای هست میترسم مادرمو محکوم کنه مادرم زیاد سر زبون نداره فقط مادرم بهش گفته چرا خیانت کردی اونم رفته شکایت کرده میترسم شاهد دروغی بیاره

[QUOTE=259303731]ب داداشت بگو بره ب باباش بگه حاجی کلاتو بزار بالاتر ناموست کار راه بنداز شده .اون بابا خودش حساب دخت ...[/QUOTEاگه بابا داشت که اینجور نمیکرد ۵تا داداش گردن کلفت داره سالی یه بار برا مهریه میدنش شوهر بخدا این ازدواج سومشه تازه این حرفو که شما گفتید برادرم به باباش بگه مادر اشغال اون به داداش من گفته که نمبدونم منظورش چی بوده دقیقا