2777
2789
عنوان

ورم غددلنفاوی

7283 بازدید | 274 پست

سلام دوستان 

کسی هست خودش یابچش 

بعد بیماری غددلنفاوی گردنش کوچبک نشه باهرمریضی نسبت به قبل بزرگتر هم بشه ؟اگه آره لطفاً برام بنویسید ممنون میشم 

وخدایی که بشدت کافیست

من غدد لنفاویم چند روری بود تو گردنم اندازه عدس باد کرده بود 

گردنمم درد میکردم رفتم دکتر و سونو گفت به خاطر دیسک گردنته و انگارم به عفونت کوچولو تت بدنت داری

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من غدد لنفاویم چند روری بود تو گردنم اندازه عدس باد کرده بود  گردنمم درد میکردم رفتم دکتر و سو ...

شایان جون ممنون ک اومدی 

من دخترم خرداد ماه بعد تب لرز اندازه فندق شددقبقا پایین گوشش زیر فک 

همون قدری موند تغییر نکرد باون صورت تاکه مهرماه خیلی شدید بسرفع افتاد دوره مربضیش یکماه طول کشید اندازه گردو شد باپردنیزولون یکم کوچیک شد ورم خوابید ولی بازم بزرگ بود الان سرما خورده سرماشم خفیف درحدی ک میشه بگی اصلا سرمایی نبست یکم گلوش ملتهب هست دوباره شده قد گردو سفت یدونه دیگه هم بزرگ شده 

خیلی نگرانم 

چندین بار دکتر بردم همش گفتن بعد مریضی بوده مهم نیست آزمایشی هم ک داد خوب بود ولی اینکه بزرگ مونده بزرگتر میشه کوچیک نمیشه یکم نگران کننده ست البته مرتب هم مریض میشه ولی دکتر میگه دلیل نمیشه باید کوچیک بشه بقیه ولی اهمیت نمیدن 

وخدایی که بشدت کافیست
برای پسر من هست سه تا تو گردنش دوتاش کوچیکه یکیش یکم بزرگتره بچتون داره؟

آره نوشتم میشه بخونی 

ببین پسرمم داره ولی کار اون همون قدر مونده ولی ابن خیلی بزرگه اصلا صداش خرگوشی میشه 

وخدایی که بشدت کافیست
شایان جون ممنون ک اومدی  من دخترم خرداد ماه بعد تب لرز اندازه فندق شددقبقا پایین گوشش زیر فک&n ...

منم بعد از انفولانزای خیلیییییی خفیفی که گرفتم انگار ورم کرد این ....هنوزم که فعلا نرفتخ

ه دکترم گفت اصلاااا دست نباید بزنی زیاد ....شما سونو بردی دخترتو؟؟

شایان جون ممنون ک اومدی  من دخترم خرداد ماه بعد تب لرز اندازه فندق شددقبقا پایین گوشش زیر فک&n ...

ای بابا

سونو نکردن براش؟آنتی بیوتیک نخورده؟

afsaneh_67 هستم...کاربری نازنینم به خاطر چندتا اسکول ترکید😑
منم بعد از انفولانزای خیلیییییی خفیفی که گرفتم انگار ورم کرد این ....هنوزم که فعلا نرفتخ ه دکترم گف ...

آزمایش التهاب داد نرمال بود 

سونوگرافی ننوشت گفت بیمورده 

آره دست ک اصلا نمی‌زنم 

وخدایی که بشدت کافیست
نرفتید واسه جراحی ؟؟؟ 

نه ۴ تا متخصص بردمش گفتن طبیعیه

اندازه عدسه

وقتی به گردنش دست میزنم حسش میکنم وگرنه از بیرون مشخص نیست

گفتن تو بچه ها از این اندازه بزرگتر هم نرماله

afsaneh_67 هستم...کاربری نازنینم به خاطر چندتا اسکول ترکید😑
سونو برای من واکنشی زده یعنی چی؟؟

واکنشی یعنی یه عفونتی گرفتی اونا بزرگ شدن که طبیعی مهم نیست کلا وظیفه غذدلنفاوی همینه یوقتا بزرگتر میشه ما می‌بینیم فقط چوبی اگ مرتب بزرگ بشه کوچبک نشه بمونه اون موقع دکتر بررسی بیشتر می‌کنه 

وخدایی که بشدت کافیست
واکنشی یعنی یه عفونتی گرفتی اونا بزرگ شدن که طبیعی مهم نیست کلا وظیفه غذدلنفاوی همینه یوقتا بزرگتر م ...

اخه دکتر به من چرک خشک کن نداد ...به نظرت خودم بخورم؟؟

اخه دکتر به من چرک خشک کن نداد ...به نظرت خودم بخورم؟؟

نه مهم نیست خودش کوچبک میشه ممکنه طول بکشه 

دختر من چون طولانی بزرگ مونده فرق داره اوضاعش 

درمانش اول ۱۰روز سفکسبم روزی یکبار اگه خوب نشد سفکسیم ومتروتبدازول رو دوهفته باید بخوری ک مترو عر۸ساعت هست سفکسبم هم روزی یبار

دختر من بیچاره کلی ارابنا خورد 

وخدایی که بشدت کافیست