2777
2789

خب درصد کمی از عادات بدو همع داریم 

سعی میکنم کمتر غیبت کنم 

برای این تموم سعیمو میکنم

کلا ادمی نیسم پست کسی حرف بزنم اصولا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر خودمو میزارم زیر ذره بین و به بقیه کاری ندارم وکلا هرچی راجب کسی به ذهنم بیاد سریع میگم خب اصلا به توچه وخیلی این عادت ودوست دارم

عارفی بر سر یک پیچش موکافر شد...منو این همه زلف پر از فر چه کنم؟ ❤(شوهرم برام میخونه) 🥺

صبح بیدار میشدم مثل سگ پاجه میگرفتم کسی نباید باهام حرف میزد تا ویندوزم بالا بیاد بعد صبحونه خوردنو اینا 

منو شوهرم دوس بودیم همیشه دعوامون میشد صبحها اخه میومد منو میبرد دانشگاه بعد سعی کردم درستش کنم 

چون واقعا دیگه خیلی داشتم دعواش میکردم😂😂

مامانم میگه خیلی خوبی برای این دنیا اینهمه خوبی باعث اذیت شدنت میشه

راست میگه مامانت‌ خوبی هم باید به اندازه باشه، بعضی ها میان خوبیو وظیفه ادم میدونن و میشینن رو گردن ادم

صبح بیدار میشدم مثل سگ پاجه میگرفتم کسی نباید باهام حرف میزد تا ویندوزم بالا بیاد بعد صبحونه خوردنو ...

🤣🤣🤣

من صبا بابام هی باهام شوخی میکنه من پوکرفیس نگاش میکنم میگم ولم کن هنوز ویندوزم بالا نیومده. یه تشت چایی باید بخورم بعد

شلخته بودم و ازدواج باعث شد تغییر کنم.(چاره ای نبود دیگه😁) بعضی کارهامو به دقیقه ی نود موکول میکنم ...

دقیقه نودی بودن مشکل منم هست :((( شلخته هم هستم تا حدی ولی خیلی باهاش مشکلی ندارم 🤣 ادم ازدواج میکنه واسه خونه خودش خیلی دلسوز میشه