qwerrhffvmlgcv مدیر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 عنوان مو بذگشتی | مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 28 پست بچه هااا یا حسیننن کسی دکتری ک برا مو بذگشتی باشه سراغ دارهععه یا دکتر غدد خوب 1401/08/24 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamani_zozo عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 27 یا حضرت عباس عمل چرا آخه😭😭خیلی بزرگ نیست لیزر بهتره اگه الان درمان نکنید حتما پیشرفته تر میشه حتما ب ی دکتر نشون بدید خواننده خاموش قدیمی.با کاربری جدید
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 عزیزم مشکل خودته یا همسرت؟ خودم متاسفانه
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 دکتر بابک ثابت بزنید گوگل واستون میاره اینستا هم پیج داره عالیه این دکتر روشهای دیگه هم هست و ... بله ممنون
mamani_zozo عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 27 عملش چیز خاصی نیس یعنی زود تموم میشه ولی لعنتی دوره نقاحتش... مورد داشتیم دکتر احمدی نژاد عمل کرده ... عمل باز خیلی وحشتناکه نمیخوام اسی و بترسونم ولی عمل لیزر عالیه بدون درد و خونریزی بدون دوران نقاهت بدون اینکه حتی بخیه بخوره فقط مشکل هزینه بالاس خواننده خاموش قدیمی.با کاربری جدید
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 اگه الان درمان نکنید حتما پیشرفته تر میشه حتما ب ی دکتر نشون بدید اره دنبال ی دکتر غدد خوبم
itsfati عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 310 خودم متاسفانه اصلا استرس نگیرببین اگه حفره میبینی، یا حفره و یه حالت برجستگی میبینی، همون کیست موییه.و ب این معنی نیست که بری مو رو خارج کنن.واقعا کیسته، توشم حالا چندتا مو هست.ولی اگه جراحی نکنی خدایی نکرده بیشتر عمیق میشه و دوره نقاحتت طولانی تر میشه
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 اصلا استرس نگیر ببین اگه حفره میبینی، یا حفره و یه حالت برجستگی میبینی، همون کیست موییه. و ب این م ... اره ی سوراخ خیلی ریز ک درد میکنه😞😞
mamani_zozo عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 27 اره دنبال ی دکتر غدد خوبم عزیزم دکتر غدد ن دکتر جراح عمومی باید نشون بدید فک نمیکنم دکتر غدد ربطی ب این مسئله داشته باشه خواننده خاموش قدیمی.با کاربری جدید
itsfati عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 310 عمل باز خیلی وحشتناکه نمیخوام اسی و بترسونم ولی عمل لیزر عالیه بدون درد و خونریزی بدون دوران ... من خیلی تحقیق کردم عزیز.عمل بسته و لیزر متاسفانه احتمال برگشتنشون خیلی خیلی زیاده.ولی روش باز از همشون مطمئن تره
mamani_zozo عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 27 من خیلی تحقیق کردم عزیز. عمل بسته و لیزر متاسفانه احتمال برگشتنشون خیلی خیلی زیاده. ولی روش باز از ... من خوارم عمل کرد لیزری بدون بازگشت ولی دوستم عمل باز کرد ۳ماهه برگشت خواننده خاموش قدیمی.با کاربری جدید
itsfati عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 310 اره ی سوراخ خیلی ریز ک درد میکنه😞😞 الهیدیگه کاریه ک شدهفقط سعی کن زودتر بریک عمیق نشه کیستت
itsfati عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 310 من خوارم عمل کرد لیزری بدون بازگشت ولی دوستم عمل باز کرد ۳ماهه برگشت خب خداروشکر واسه ایشون جواب دادهمن همسرم دچار شدخیلی پرس و جو کردم واقعا.از پرستار بگیر تا متخصصگفتن مطمئن ترین روش همینهولی باز بدن با بدن فرق دارهممکنه بدن استارتر لیزر بهش بسازه و برنگردهیا برعکس ممکنه لیزر نسازه بهش و بعدا مجبور بشه عمل کنه.
qwerrhffvmlgcv مدیر استارتر عضویت: 1401/05/08 تعداد پست: 946 عزیزم دکتر غدد ن دکتر جراح عمومی باید نشون بدید فک نمیکنم دکتر غدد ربطی ب این مسئله داشته باشه ... 😭😞😓حتما فردا میرم