یفندوق مدیر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 عنوان گوشی شوهرم 😐 | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 56 پست شوهرم گوشیش از من مدل بالاتره، الان یهو گف میخواد گوشیشو بده ب مامانش منم یهو تعجب کردم گفتم فلااانی(اسم شوهرم 😂) الان داستان شده میگه تو چرا اونجوری گفتی 😐 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔 1401/08/24 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
damsel عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 10895 ن بخدا اولش برا این تعجب کردم ک خودش چ گوشی ای میخواد پس چون پول نداریم بخریم 😐😂 بعدش اره حسودیم ش ... حالا تو هم گوشی خودتو بده شوهرت برو گوشی بخر
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 گوشیاتون چیه شوهرم s10 سامسونگمن note 8 سامسونگ 😑 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 والا خواهر تقصیر خودت بوده اتفاقا چیزی که من شنیدم همیشه بهترینا باید برای زن باشه اره ولی من دلم سوخت گفتم سر کار اینا میره بذا یکم پرستیژ داشته باشه 😐 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
leila9776 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4111 بعضی وقتا مجبوری، الان گوشی من و شوهرم جفتش برا خواهرشوهرم بوده ازش ارزونتر خریده 😑😂 اما بهترینا باید برا زن باشه من گوشیم ایفون دوازدهه شوهرم نوت نه شب گفت برا خودم دوازده پرومکس میخرم اونو میدم به تو تو دوازده معمولیتو بده من حالا گفته ها
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48700 بعضی وقتا مجبوری، الان گوشی من و شوهرم جفتش برا خواهرشوهرم بوده ازش ارزونتر خریده 😑😂 اینکه پول بده و بخره حتی دست دوم باشه با اینکه ببخشه بهت فرق میکنه گل من😀 عادت کنن هی دست دوم میکنن میدن دستت و توقع دارن قانع بشی. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 مدل گوشیش چیه ؟ S10 سامسونگ فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 خب تو گوشی خودتو بده مادرشوهرت، گوشی شوهرتو خودت بردار فعلا ک قهر کرده شوهرم 🤣 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 من کلا زورم میاد حتی سیم کارت ک 30 تومنه اونم براش بخریم. چون نمک نشناسه و چندان دل خوشیم ندارم ازش. ای بابا 😕 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48700 شوهرم s10 سامسونگ من note 8 سامسونگ 😑 سری نوت سامسونگ فوق العادس من خیلی نوتشو دوس دارم آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 😂😂😂😂😂😂مادر شوهر من گوشی خریده شوهرممیگفت تو گوشی میخوای چیکار تو این سنو سال همون 😕😂 مامان خود من گوشیش سوخت گوشی قدیممو دادم بهش(ینی لازمش نداشتم) تا بابام براش گوشی بگیره 😐 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 بهش بگو از گوشی تو خیلی خوشم میاد و یکم مظلوم نمایی کن میدونه خوشم میاد، نمیدونم چرا یهو اینجوری گف 😑 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 مگه شوهر نداره داره 😐 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
leila9776 عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 4111 داره 😐 اهان خوب بگو گوشیتو بده برا منم بگیر گوشیم از مد افتاده و هنگ میکنه عشقم