یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 عنوان گوشی شوهرم 😐 233 بازدید | 56 پست شوهرم گوشیش از من مدل بالاتره، الان یهو گف میخواد گوشیشو بده ب مامانش منم یهو تعجب کردم گفتم فلااانی(اسم شوهرم 😂) الان داستان شده میگه تو چرا اونجوری گفتی 😐 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔 1401/08/24 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیدنه عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 9292 😑 شوهر منم ی گوشی داده دست ننش گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 گوشیشو بده ب زنش🫤 همون، قبل این حرف الانش هی بهم میگف بیا گوشیاموتنو عوض کنیم منم میگفتم نه بذار بهترینا دست شوهرم باشه 😑😑😑😑 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48709 کاری به اینکه مدلش بالاترع یا نه ندارم.. ولی حتی بهترین گوشی هم دست شوهرم باشه راضی نمیشم وقتی دستش بوده و استفاده کرده بده به من.. ترجیح میدم نو بگیرم آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
خوشمزه_شیرین_سابق عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 1241 همون، قبل این حرف الانش هی بهم میگف بیا گوشیاموتنو عوض کنیم منم میگفتم نه بذار بهترینا دست شوهرم باش ... 🫠🫠🫠 ای آنکه کارش مهربانیست♥️
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 گوشیش چیه گوشی تو چیه برا چی میخواد بده چون گوشی مامانش قدیمیه :/ فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
یفندوق مدیر استارتر عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 3614 چی گفتی؟ اسمشو صدا زدم با تعجب 😕 فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔