2777
2789
عنوان

تیروئید کم کار

694 بازدید | 13 پست

سلام عزیزان

من تیروئیدم کم کاره و قرص لوکسی مصرف میکنم

۶ ماه پیش ک آزمایش دادم عددش نرمال بود

اما چند روز پیش آزمایش دادم دوباره کم کار شده با اینکه قرص هامو به موقع مصرف میکنم

علتش چیه؟ میتونه از فشار عصبی باشه

تو این مدت پدرم رو از دست دادم میگم شاید بخاطر غصه خوردن رفته بالا😔

کم کاری تیرویید عزیزم هر ۴ ماه باید ازمایش بدی من خودم دارم  یه مدتی همینجور میشد 

بعد علتش فهمیدم که صبح ناشتا میخوردم باید نیم تا ۴۰دقیقه بعد صبحانه میخوردم اما من بلافاصله صبحانه میخوردم یعتی ده دقیقه بعدش 

همه ی بیماری ها ازاعصاب میاد.منم بعدازدست دادن پدرم تاالان که ۴ سال میگذره هرروز یجور مشکل دارم چون ذهنم ارامش نداره

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کم کاری تیرویید عزیزم هر ۴ ماه باید ازمایش بدی من خودم دارم  یه مدتی همینجور میشد  بعد عل ...

دکترم گفت ۶ ماه بعد آزمایش بده

منم اول قرص میخورم 

حدود نیم ساعت بعدش صبحانه

تو اقدام برای بارداری هم هستم ک متاسفانه با این عدد تیروئید امکان بارداری نیست😔

دکترم گفت ۶ ماه بعد آزمایش بده منم اول قرص میخورم  حدود نیم ساعت بعدش صبحانه تو اقدام برای ب ...

من باردار شدم  البته چون مشکل دیگه داشتم با ای وی اف  

من دکتر غدد ام  مال مرکز ناباروری  مام  اون بهتر اطلاعاتش و روند درمانش آنلاین ام ویزیت میکنه نیاز نیست بری حضوری 

من وقتی رفته بودم آزمایشگاه خیلی استرس و ناراحتی داشتم از مسئولش پرسیدم گفت ممکنه تو نتیجه تیروئید ا ...

جدی

آخه استرس و ناراحتی هم دست خود آدم نیست

نمیشه کنترلش کرد

خدا بهمون آرامش بده😔

الهی امین🙏

خواهرمم کم کاری تیرویید داشت بادارو کنترلش کرد باردارشد نگران نباش اعصابت که اروم ترشد تیروییدتم نرمال میشه من خودمم دچار تنبلی تخمدانم هورمونام نامنظمه دارومصرف میکنم اقدامم هستم.بایدصبورباشی تا داروها اثرخودشوبزاره

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792