2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اذیتم به غلط کردن افتادم

عزیزم تامپون کشیدی ؟ درد داشت ؟ 

بینیت رو طبیعی عمل کردی ؟ 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
عزیزم تامپون کشیدی ؟ درد داشت ؟  بینیت رو طبیعی عمل کردی ؟

ببین عزیزم بستگی داره بعضیا میگن درد داره بعضیا میگن چندشه

وایه من هردوتاش بود تقریبا یه حسی انگار یه چیزی از تو مغزت میکشن بیرون و چون یه مقدار خون خشک شده بود توی بینیم یکم تامپونا چسبیده بود، یه مقداری اذیت شدم ولی فقط چند ثانیه اس و قابل تحمله.

من بینیمو گفتم یه چیزی بین طبیعی و نیمه فانتزی

ببین عزیزم بستگی داره بعضیا میگن درد داره بعضیا میگن چندشه وایه من هردوتاش بود تقریبا یه حسی انگار ...

من می‌خوام ی ماه دیگه عمل کنم از تامپون میترسم :( کلا میترسم :( از بیهوشی و اینا 

بیهوشی چه طوری بود :( 

راستی بلافاصله بعد عمل برات آمپول دگزا داد برا کاهش ورم یا نه 

تولد من تویی و پیش از تو یاد نمی آورم که وجود داشتم...✨💙🧿 متأهل و متعهد 👩‍❤️‍👨  یادتون باشه مشکلات تاریخ انقضا دارن همگی ی روز حل میشن 🙃😉
من می‌خوام ی ماه دیگه عمل کنم از تامپون میترسم :( کلا میترسم :( از بیهوشی و اینا  بیهوشی چه طو ...

منم شدییید میترسیدم ولی مجبور شدم دیگه تو عمل انجام شده قرار گرفتم

اتاق عمل که بیهوشی چیزی نمیفهمی

تامپون هم درحد چن ثانیه اس.

امپول هم‌بعد سه هفته عضلانی زدم ولی توی بینی نزدم

منم شدییید میترسیدم ولی مجبور شدم دیگه تو عمل انجام شده قرار گرفتم اتاق عمل که بیهوشی چیزی نمیفهمی ...

دگزا زدی ؟ تامپون یعنی خیلی درد داشت ؟ 🥲

دگزا زدی ؟ تامپون یعنی خیلی درد داشت ؟ 🥲

بتامتازون دوبار زدم عضلانی

نه بابا حتی اگه دردم داشته باشه چن ثانیه اس

ولی بعدش انقدرررر راحت میشی سبک میشی و میتونی راحت نفس بکشی کلی بهت حال میده

بنظر من اگه دردش شدیدم باشه بازم می ارزه. انقدری که من قبل کشیدن تامپون اذیت شدم. اصلا نترس

به قول مامان بزرگم درد مثل کوه میاد و مثل مو میره😁👌🏻