rahaa_74 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2465 عنوان انتخاب اسم 36 بازدید | 13 پست خانوما نظرتون راجب اسم ارسلان چیه 1401/08/24 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sargolmom عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 266 اسم دوست پسرم بود 🤣🤣🤣متنفرم از اردلان و ارسلان🤣🤣بهش میگفتیم ارسی تا حالا فکرشو کردی که خدا هم خستهشده از بسکه دو طرفِ جنگ صداش کردن؟!
نیلوفرخانوووم۴ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 4063 خوشم نمیاد برای بچه خیلی سنگینه از نظر من قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁
قایق_کاغذی عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 1795 منفی مطلق قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند
sobhezood عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 1991 خیلی سنگینه آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
گوجهسبززز عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 1568 اسم دوست پسرم بود 🤣🤣🤣متنفرم از اردلان و ارسلان🤣🤣بهش میگفتیم ارسی ارسی🤣🤣🤣 خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
rahaa_74 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2465 میخای بذاری بذار امیرارسلان خیلی قشنگه💓😇 نمیخوام دو اسم باشه